Închide meniul

Florinel Coman, lăudat de Claudiu Niculescu: „Te naști cu biomecanica asta”

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 20:31 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 18:07

Reclamă
Florinel Coman, lăudat de Claudiu Niculescu: „Te naști cu biomecanica asta

Florinel Coman, lăudat de un mare dinamovist

Florinel Coman, în timpul unui interviu - Antena Sport

Florinel Coman, lăudat de Claudiu Niculescu. Antrenorul lui Șelimbăr a analizat execuţia perfectă a jucătorului de la FCSB din meciul cu Dinamo, care a decis derby-ul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A marcat un gol excepțional cu Dinamo. El lovește undeva sub jumătatea mingii, de jos în sus, să-i dea efect înainte. Este o execuție grea, te naști cu biomecanica asta. Sigur, poate fi îmbunătățită puțin, dar cu ea te naști.

Florinel Coman, lăudat de Claudiu Niculescu

Tatăl meu lovea foarte bine mingea, știu din spusele oamenilor. De la el am moștenit eu asta. Dacă ar ține doar de exercițiu, toți jucătorii de pe planetă ar fi excelenți la lovituri libere”, a spus Claudiu Niculescu, citat de gsp.ro.

De la meciul cu Dinamo, Florinel Coman a avut parte de probleme în Liga 1. A cerut un cartonaş roşu în duelul cu Oţelul Galaţi pentru a absenta în Cupă cu U Craiova şi a fi apt pentru derby-ul din Gruia, cu CFR Cluj.

Florinel Coman, o etapă de suspendare

Şi schema lui Florinel a ieşit, LPF anunţând o singură etapă de suspendare pentru vedeta de la FCSB. Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman a fost una vehementă.

Reclamă

„N-am ce să spun, înseamnă că nu sunt serioşi la Ligă, mă deranjează dacă nu se dă totul la corectitudine, înseamnă că ei încurajează prosteala.

Şi atunci normal că alţi oameni vor face aceeaşi treabă şi nu se va mai ţine cont de fair-play în campionat. Cam pe faţă a fost”, a spus Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

În timpul duelului cu Oţelul, Coman a încasat un cartonaş galben şi ar fi fost suspendat pentru meciul cu CFR Cluj, pentru cumul de cartonaşe. Pentru a fi apt cu ardelenii, Florinel a cerut al doilea galben în prelungiri şi l-a şi primit.

Reclamă 4 / 0/3

„Eliminare Coman Florinel Teodor (FC FCSB) – În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un meci și i se aplică o penalitate sportivă de 740 lei”, se arată în comunicatul emis de lpf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și