Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman. „Liga încurajează prosteala. Nu sunt serioşi”

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 15:40

Reclamă
Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman. „Liga încurajează prosteala. Nu sunt serioşi

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman

Neluţu Varga, în timpul unui meci - Hepta

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman a fost una vehementă. Jucătorul de la FCSB a fost suspendat doar o etapă şi va fi pe teren în derby-ul cu echipa lui Varga, CFR Cluj, din Gruia, programat duminică, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” a cerut al doilea cartonaş galben în finalul partidei cu Oţelul Galaţi, pentru a fi eliminat şi a fi suspendat în meciul de Cupa României cu FC U Craiova şi pentru a fi pe teren cu rivala din lupta pentru titlul din Liga 1.

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman

„N-am ce să spun, înseamnă că nu sunt serioşi la Ligă, mă deranjează dacă nu se dă totul la corectitudine, înseamnă că ei încurajează prosteala.

Şi atunci normal că alţi oameni vor face aceeaşi treabă şi nu se va mai ţine cont de fair-play în campionat. Cam pe faţă a fost”, a spus Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după ce a căutat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul

Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după ce a căutat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul, pierdut de FCSB, 0-2. LPF l-a suspendat doar o etapă, aşa că Mbappe va sta în meciul de cupă cu FC U Craiova şi va putea evolua în duelul cu CFR Cluj.

Reclamă

În timpul duelului cu Oţelul Galaţi, Coman a încasat un cartonaş galben şi ar fi fost suspendat pentru meciul cu CFR Cluj, pentru cumul de cartonaşe. Pentru a fi apt cu ardelenii, Florinel a cerut al doilea galben în prelungiri şi l-a şi primit.

„Eliminare Coman Florinel Teodor (FC FCSB) – În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un meci și i se aplică o penalitate sportivă de 740 lei”, se arată în comunicatul emis de lpf.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” Vezi toate știrile
Citește și