Închide meniul

Florinel Coman, mesaj clar despre lupta la titlu din Liga 1: „Suntem mai puternici decât Farul și CFR Cluj!”

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2023, 10:07

Reclamă
Florinel Coman, mesaj clar despre lupta la titlu din Liga 1: Suntem mai puternici decât Farul și CFR Cluj!”

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Emoții pentru Florinel Coman

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Profimedia Images

Florinel Coman a transmis un mesaj clar despre lupta la titlu din Liga 1, pe care FCSB o dă cu rivalele Farul și CFR Cluj. „Mbappe de România” are încredere că roș-albaștrii pot deveni campioni la finalul sezonului, fiind mai buni decât jucătorii pregătiți de Gică Hagi sau Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este la trei puncte distanță de Farul, liderul clasamentului. În această rundă, roș-albaștrii se vor duela cu Sepsi, pe teren propriu.

Florinel Coman, mesaj clar despre lupta la titlu din Liga 1

Florinel Coman consideră că în acest sezon, FCSB poate lua titlul datorită experienței acumulate de jucători pe parcursul anilor. De asemenea, mijlocașul susține că roș-albaștrii au o echipă plină de talente, care pot face diferența oricând în meci.

Totodată, „Mbappe de România” a vorbit și despre greșelile de arbitraj din ultimele runde, și a mărturisit că acestea sunt extrem de frustrante.

„Am ratat de multe ori titlul la mustață, dar acum fiecare jucător are mai multă experiență, este o dorință imensă de a câștiga acest campionat. Cred că noi suntem cea mai talentată echipă din prima ligă. Talentul face diferența față de restul echipelor.

Reclamă

Ca să câștigăm titlul nu depindem doar de noi, dar e clar că trebuie să câștigăm tot. Trebuie să ne gândim doar la meciurile noastre, avem și meci direct cu Farul…

Suntem mai puternici decât Farul și CFR, avem cea mai bună echipă, cel mai bun joc.

(N.r. despre arbitraj) Doare când știi că dai totul pe teren și vin deciziile arbitrilor… Frustrant! E greu să te stăpânești, e foarte greu să nu spui ceva. Trei, patru zile te gândești doar la acel meci, apoi vine următorul și trebuie să câștigi, să uiți tot ce s-a întâmplat. Trebuie să te ridici și să mergi mai departe”, a declarat Florinel Coman, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a făcut 30.000 de euro salariu lui Florinel Coman

Gigi Becali a dezvăluit că i-a făcut 30.000 de euro salariu lui Florinel Coman. „Mbappe” câştiga 20.000 de euro lunar şi era şi atunci cel mai bine plătit jucător de la FCSB, la egalitate cu Billel Omrani.

Acum, Florinel Coman a e lider detaşat în acest top şi deja i-a răsplătit încrederea patronului de la FCSB. A fost decisiv în meciul cu Farul şi a marcat 9 goluri în acest sezon. El şi-a trecut în cont şi 7 pase decisive.

„Florinel Coman nu a putut prea mult cu Craiova, pentru că are vânătăi. Are contuzie de la meciul cu Rapid. Dar Florinel Coman este mai mult decât Florinel Coman care era.

E altceva, nu mai poate fi ținut. Avea 20.000 de euro și i-am făcut 30.000, ca dovadă că și-a revenit la forma lui, că a depășit-o, de fapt. Ce să fac? Trebuie să-i dau o motivație”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și