Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut 30.000 de euro salariu lui Florinel Coman: „Trebuie să-i dau o motivație”

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2023, 13:06

Reclamă
Gigi Becali i-a făcut 30.000 de euro salariu lui Florinel Coman: „Trebuie să-i dau o motivație

Florinel Coman a marcat în FCSB - CFR Cluj

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că i-a făcut 30.000 de euro salariu lui Florinel Coman. „Mbappe” câştiga 20.000 de euro lunar şi era şi atunci cel mai bine plătit jucător de la FCSB, la egalitate cu Billel Omrani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Florinel Coman a e lider detaşat în acest top şi deja i-a răsplătit încrederea patronului de la FCSB. A fost decisiv în meciul cu Farul şi a marcat 9 goluri în acest sezon. El şi-a trecut în cont şi 7 pase decisive.

Gigi Becali i-a făcut 30.000 de euro salariu lui Florinel Coman

„Florinel Coman nu a putut prea mult cu Craiova, pentru că are vânătăi. Are contuzie de la meciul cu Rapid. Dar Florinel Coman este mai mult decât Florinel Coman care era.

E altceva, nu mai poate fi ținut. Avea 20.000 de euro și i-am făcut 30.000, ca dovadă că și-a revenit la forma lui, că a depășit-o, de fapt. Ce să fac? Trebuie să-i dau o motivație”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Răzvan Onea, la o săptămână după intrarea la ”rupere” la Florinel Coman

Răzvan Onea a vorbit la o săptămână după intrarea la rupere la Florinel Coman, în primele minute ale meciului Rapid – FCSB 1-0, din Liga 1. Horațiu Feșnic l-a iertat de eliminare, după o fază dură, în urma căreia ”Mbappe” putea fi accidentat dur.

Reclamă

După acest moment, Gigi Becali a anunțat că vinde echipa și a urmat un întreg scandal cu Răzvan Burleanu. Kyros Vassaras a susținut o conferință de presă de 3 ore, în urma căreia i-a dat dreptate lui Feșnic. Onea spune și el că a încercat să-l protejeze pe Coman.

”Pentru mine a fost important că Florinel Coman a ieşit sănătos de pe teren, iar eu nu am luat roşu să-mi las echipa în 10, el a putut să joace ieri, m-am bucurat foarte mult.

După ce mi-am dat seama că nu mai ajung la minge, am încercat să-l protejez, mi-am tras picioarele la spate. Niciodată nu am luat un roşu direct, deci nu mă consider un jucător dur”, a spus Onea, după Rapid – CFR 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, la 3 puncte de liderul Farul

După șase meciuri disputate în play-off, Farul e pe primul loc, cu 43 de puncte, cu trei mai multe decât FCSB, cu care se va întâlni, la Constanța, în penultima etapă.

Echipa lui Hagi e favorizată în cazul în care cele două echipe termină play-off-ul la egalitate de puncte. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și