Închide meniul
VIDEO

Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Ştiţi cu toţii care este obiectivul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2023, 10:40

Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Ştiţi cu toţii care este obiectivul!

Gică Hagi vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman

Florinel Coman, în tricoul lui FCSB / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Florinel Coman a transmis un mesaj de luptă înainte de meciul FCSB – Universitatea Craiova, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii sunt pe locul 3 în clasament după sezonul regulat. Mai au trei puncte de recuperat faţă de Farul şi CFR Cluj, după înjumătăţire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul regulat, jucătorii lui Mihai Pintilii nu au reuşit să o învingă pe gruparea din Bănie. A fost 2-1 în tur şi 1-1 pe Arena Naţională. FCSB – Universitatea Craiova e sâmbătă, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de FCSB – Universitatea Craiova

„Mbappe” Coman cere ajutorul fanilor pentru duelul din startul play-off-ului. Îşi doreşte o atmosferă de senzaţie pe cel mai mare stadion al ţării.

Salut, băieţi. Vă aşteptăm în număr cât mai mare sâmbătă să fiţi alături de noi, pentru că începe play-off-ul. Ştiţi cu toţii care este obiectivul.

Trebuie să câştigăm primul meci şi să o ţinem tot aşa până la final. Forza Steaua!„, a spus Florinel Coman.

Reclamă
@pavelsteaua1974 #hpy #5pasidebine #5pasidebine #pageforyou🔥 #pageforfans #PN❤️💙#pentruvoiastaibeleauacafcsbesteaua #diasporasustinepeluzanord❤️💙

♬ suono originale – Pavel simplu

Echipa lui Gigi Becali nu a mai câştigat titlul din 2015. CFR Cluj este campioana ultimilor cinci ani din România.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul Ligii 1 la intrarea în play-off
1.Farul – 32p
2.CFR Cluj – 32p*
3.FCSB – 29p*
4.Universitatea Craiova – 27p
5.Rapid – 26p
6.Sepsi – 21p

*se aplică rotunjirea

Programul complet din play-off-ul Ligii 1:

Etapa 1:

FCSB – Universitatea Craiova (sâmbătă, 20:00)

Farul – Sepsi (duminică, 16:30)

CFR Cluj – Rapid (duminică, 19:00)

Etapa 2:

Reclamă

Rapid – Farul
Universitatea Craiova – CFR Cluj
Sepsi – FCSB

Etapa 3:

Farul – Universitatea Craiova
CFR Cluj – FCSB
Sepsi – Rapid

Etapa 4:

FCSB – Farul
Universitatea Craiova – Rapid
CFR Cluj – Sepsi

Etapa 5:

Farul – CFR Cluj
Rapid – FCSB
Sepsi – Universitatea Craiova

Etapa 6:

Sepsi – Farul
Rapid – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB

Etapa 7:

Farul – Rapid
CFR Cluj – Universitatea Craiova
FCSB – Sepsi

Etapa 8:

Universitatea Craiova – Farul
FCSB – CFR Cluj
Rapid – Sepsi

Etapa 9:

Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova
Sepsi – CFR Cluj

Etapa 10:

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Mihai Stoica i-a dat replica finală lui Leo Strizu

Mihai Stoica i-a dat replica finală lui Leo Strizu. Managerul general de la FCSB i-a transmis o nouă „săgeată” fostului antrenor principal al vicecampioanei. Strizu a dat de înțeles că și-a dat demisia de la clubul lui Gigi Becali din cauza lui Mihai Stoica. MM a auzit declarațiile lui Strizu și l-a „taxat” pe tehnician.

Leo Strizu a dat detalii din interiorul clubului după ce a plecat de la FCSB. În plus, fostul antrenor al roș-albaștrilor a făcut dezvăluiri umilitoare despre managerul general. El a dezvăluit că, la o petrecere, MM s-a îmbătat și a băut dintr-un pantof.

Am pus o licență pe bancă și uite ce probleme am avut cu el. Voia să antreneze, săracul. El nu putea să vorbească, dar voia să antreneze.

Trebuie ca Federația să vină în sprijinul ideii ca cei buni să poată antrena, dar asta bineînțeles că nu se va întâmpla pentru că e vorba de Steaua (n.r. – FCSB)”, a spus Mihai Stoica, într-un live de pe TikTok.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și