Închide meniul

Mihai Stoica i-a dat replica finală lui Leo Strizu: „Săracul, el nu putea să vorbească, dar voia să antreneze”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2023, 18:52

Mihai Stoica i-a dat replica finală lui Leo Strizu: „Săracul, el nu putea să vorbească, dar voia să antreneze

Mihai Stoica l-a ironizat pe Leo Strizu

Mihai Stoica l-a ironizat pe Leo Strizu / Hepta

Mihai Stoica i-a dat replica finală lui Leo Strizu. Managerul general de la FCSB i-a transmis o nouă „săgeată” fostului antrenor principal al vicecampioanei. Strizu a dat de înțeles că și-a dat demisia de la clubul lui Gigi Becali din cauza lui Mihai Stoica. MM a auzit declarațiile lui Strizu și l-a „taxat” pe tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a dat detalii din interiorul clubului după ce a plecat de la FCSB. În plus, fostul antrenor al roș-albaștrilor a făcut dezvăluiri umilitoare despre managerul general. El a dezvăluit că, la o petrecere, MM s-a îmbătat și a băut dintr-un pantof.

Mihai Stoica i-a dat replica finală lui Leo Strizu: „Săracul, el nu putea să vorbească, dar voia să antreneze”

Dacă prima replică a lui Mihai Stoica a fost temperată, a doua l-a lovit în plin pe Leo Strizu.

MM l-a umilit pe fostul tehnician adus de Gigi Becali la FCSB doar pentru a îndeplini criteriul licenței PRO.

„Am pus o licență pe bancă și uite ce probleme am avut cu el. Voia să antreneze, săracul. El nu putea să vorbească, dar voia să antreneze.

Reclamă

Trebuie ca Federația să vină în sprijinul ideii ca cei buni să poată antrena, dar asta bineînțeles că nu se va întâmpla pentru că e vorba de Steaua (n.r. – FCSB)”, a spus Mihai Stoica, într-un live de pe TikTok.

Leo Strizu, cuvinte dure la adresa lui Mihai Stoica

După plecarea de la FCSB, Leo Strizu a vorbit în termeni duri despre Mihai Stoica.

„N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la „No Problem”, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el.

Nu știu dacă aș găsi un exemplu să fac o asociere. Este un fel de porumbel voiajor care îi aduce lui Pinti lotul de 20 (n.r. – lista), îi mai aduce primul unsprezece și ceea ce mai trebuie să facă în timpul meciului.

Sunteți oameni de presă, dacă mie îmi aduceți o dovadă că eu am dat ceva despre echipă în toată această perioadă sau am menționat vreun nume, acea sursă care comanda articole… eu atunci ridic mâna și spun da, am dat. Singura dată când am spus a fost în dimineața aceea când presa era pe aeroport și am fost sunat, «domnule Strizu, unde sunteți?». Dorm. Când m-ați auzit vreodată în afară de flash-uri și conferință?!”, a spus Leo Strizu, zilele trecute, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și