Închide meniul

Florinel Coman nu e convins să mai rămână la FCSB: „E normal să caut o echipă!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 21:48

Florinel Coman nu e convins să mai rămână la FCSB: „E normal să caut o echipă!

Florinel Coman, FCSB

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Florinel Coman nu e convins să mai rămână la FCSB
  • Ce a spus Florinel Coman

Florinel Coman nu e convins să mai rămână la FCSB. „Perla” lui Gigi Becali a înscris în victoria cu 5-1 cu CS Mioveni, însă e cu gândul la plecarea de la formația roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a recunoscut că s-a dus la Gigi Becali și i-a cerut să-l lase să plece de la FCSB.

Florinel Coman nu e convins să mai rămână la FCSB

„Mă bucur pentru acest gol, nimic mai mult. Mă bucur în sinea mea. Vrei să rup peretele? Avem o restanță vrem și aproape suntem convinși că vom lua cele trei puncte. Suntem pe o linie foarte bună. Vreu să terminăm cât mai sus, să câștigăm toate meciurile din acest an și să începem de la anul cu un moral bun.

Reclamă

Nu vreau să comentez despre Pintilii, dânsul v-a explicat situația. A fost o perioadă de antrenamente bune și atât tot. Eu vreau să ajung cine sunt, nu mă interesează ce își doresc ceilalți. Orice jucător vrea să joace, este normal să caut o echipă, de aia m-am apucat să joc. Nu știu ce fac, mă gândesc. A fost o convorbire și atăta tot. Nu am aflat nicio discuție, nu am aflat nimic. Există o echipă care să dea trei milioane pe mine!„, a spus Florinel Coman, după FCSB – CS Mioveni 5-1, conform digisport.ro. 

Gigi Becali, anunţ despre problema lui Florinel Coman

Gigi Becali spune că principalul vinovat pentru situaţie este chiar jucătorul, însă a precizat că nu şi-a pierdut definitiv încrederea în el.

Reclamă

Totuşi, Gigi Becali nu este dispus să renunţe uşor la Florinel Coman, care e dorit de Mutu la Rapid.

Chiar am vorbit și cu MM aseară despre el. Mă doare inima, nu eu am creat asta. Am avut încredere în el, m-a costat 3 milioane de euro. Doar că el a intrat în situatia asta și el e principalul vinovat. Nu știu ce are, dar are ceva. Nu se poate ca un jucător cu talentul lui să ajungă așa. E vina lui, eu n-am ce face. Eu vreau să câștig campionatul, nu stau să mai verific jucători. A fost șansa lui când Octavian Popescu era în scădere de formă.

Orice jucător e de vânzare, dar ce bani pot să cer eu acum pe el? E un fel de mașină pe care eu am luat-o să o bag la F1 și apoi să o dau pe trei ori mai mult. Dacă e să vorbim de Coman, dacă îmi scot banii, îl dau, dacă nu, îl țin până îmi scot banii. În Coman încă mai am încredere, de-aia nu-l dau așa ușor„, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali are încredere că Florinel Coman va redeveni „Mbappe”

Giovanni Becali nu şi-a pierdut speranţele că Florinel Coman va deveni un jucător de bază la naţionala României. Impresarul este încrezător că atacantul de 24 de ani de la FCSB va redeveni „Mbappe”. Adi Mutu speră să profite de problemele cu care s-a confruntat în ultimele sezoane şi să îl aducă în Giuleşti.

Are 24 de ani, Coman nu e un jucător terminat. Un jucător terminat e la 32-33 de ani, când se accidentează şi iese din formă. Dar la 25 de ani, Coman e în floarea vârstei.

Moralul trebuie să şi-l facă singur, dacă nu se ajută el singur, restul (n.r grupului) e greu să îl ajute. Va avea ocazii, nu e o problemă. Staţi liniştiţi! Dar asta depinde doar de el„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu