Închide meniul

Florinel Coman nu s-a putut abţine, după ce Alexandru Băluţă i-a provocat o criză de nervi lui Andrea Compagno: „Am fost egoişti”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2023, 8:57

Florinel Coman nu s-a putut abţine, după ce Alexandru Băluţă i-a provocat o criză de nervi lui Andrea Compagno: „Am fost egoişti

Florinel Coman nu s-a putut abţine, după ce Alexandru Băluţă i-a provocat o criză de nervi lui Andrea Compagno

Alexandru Băluţă a semnat o ratare uriaşă / Captură digisport.ro

Florinel Coman nu s-a putut abţine după ratarea uriaşă a lui Alexandru Băluţă din meciul FCSB – U Cluj, scor 2-2, din etapa a 11-a a Ligii 1. Starul roş-albaştrilor a reacţionat la finalul partidei şi a trimis „săgeţi” către coechipierii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut o şansă rarisimă de a-şi asigura victoria, în minutul 57. Florinel Coman a scăpat spre poarta adversă, a driblat un adversar şi i-a pasat lui Alex Băluţă. Acesta a decis să şuteze, chiar dacă Andrea Compagno era liber şi putea finaliza cu uşurinţă.

Florinel Coman nu s-a putut abţine, după ce Alexandru Băluţă i-a provocat o criză de nervi lui Andrea Compagno

Gorcea a respins în corner, moment în care Andrea Compagno a avut o reacţie nervoasă. I-a reproşat lui Băluţă că nu i-a pasat. Şi „Mbappe” Coman şi-a manifestat nemulţumirea şi a arătat spre atacantul italian. La final, Coman l-a „taxat” pe Băluţă şi a vorbit despre „egoismul la ultima pasă”.

Am întâlnit o echipă cu experiență, jucători care știu joaca. Am început bine, am marcat repede. Am crezut că ne vom face un meci ușor, dar nu a fost așa. Am fost egoiști la ultima pasă, dar fără să vrem.

Nu ne-au surprins, știam că vom întâlni o echipă căreia îi place să paseze, fără presiune. Rămânem cu un punct. Ne pare foarte rău, că ne-am propus să nu ne încurcăm acasă. Jocul a fost bun, am avut ocazii, dar nu am fost lucizi în fața porții.

Reclamă

Dacă făceam un meci foarte bun, câștigam cu siguranță. Atitudine, cum să n-ai atitudine? Am avut ocazii, dar n-am reușit să marcăm. Ei au luptat până în ultimul minut. Trebuie să fim mai atenți la fazele fixe.

Este prea devreme să vorbim despre lupta la titlu. Este prea devreme. Bătălia se va da în play-off. Important este play-off-ul„, a declarat Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

Pe Arena Naţională, Dawa a deschis scorul pentru gazde, după o fază la care Gorcea a respins înalt un balon trimis din corner de Florinel Coman, mingea a revenit în teren căzând pe bara transversală, apoi l-a lovit pe Ngezana şi Dawa a trimis-o în plasă cu o lovitură de cap. Oaspeţii au egalat în minutul 26, prin Dan Nistor, dar bucureştenii au revenit la conducere prin golul înscris de Şut, după o lovitură liberă a lui Coman. FCSB a mai ratat o ocazie uriaşă în minutul 57, prin Alexandru Băluţă, iar clujenii au egalat în minutul 88, prin Bogdan Mitrea. S-a terminat 2-2, FCSB este pe primul loc, cu 26 de puncte, iar U Cluj are 12 puncte şi este pe 11.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa (Lixandru 46), Radunovic – Ov. Popescu (Djokovic 46), Şut, D. Olaru – Al. Băluţă (Miculescu 73), Oct. Popescu (Compagno 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

U CLUJ: Gorcea – Peteleu (V. Gheorghe 60), Masoero, B. Mitrea, Vătăjelu – Bic, Doukoure (I.Filip 82), Nistor, Chipciu – Popadiuc (D. Popa 60), F. Ilie (R. Silaghi 59). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat după FCSB – U Cluj 2-2

Becali i-a luat la ţintă pe David Miculescu, Andrea Compagno şi Tavi Popescu la finalul partidei cu U Cluj.

Avem doi jucători care au dormit pe teren: Miculescu și Compagno. Au intrat și n-am văzut de la ei nimic. Nu e nicio problemă, suntem pe primul loc, nu e înfrângere, dar trebuie să facem mici retușuri, să ne dăm seama de jucătorii care trebuie să joace, cei care nu trebuie să joace.

Acum se formează o echipă mare la FCSB, aici se pasează din prima mingea, iar Tavi Popescu gâdilă mingea. O gâdilă de două ori și îi dă mingea adversarului că nu mai are chef de ea. Trebuie să facem și niște transferuri, să vedem.

Trebuie neapărat un atacant adevărat, că n-avem atacant. Probabil că nu mai are încredere în el Compagno, dar nu-mi place. Calitatea lui era să câștige duelurile, dar dacă nu le câștigă la revedere. Să plece dacă are oferte. Nu știu cine pleacă și nu pleacă.

Un atacant sigur ne trebuie, poate și un mijlocaș coordonator. Mie mi-a plăcut Băluță, chiar dacă nu s-a orientat. Ai să dai gol și dă cu exteriorul, n-am înțeles, la fel și Coman. De ce să dai cu exteriorul, trebuie să dai cu interiorul.

Reclamă

Dacă era Băluță în teren nu se mai întâmpla să ne egaleze. El nu a mai putut fizic și a cerut schimbare, de-asta nu a mai jucat. Așa a intrat Miculescu și a dormit pe teren.

Ce să facă Coman? A pus-o pe tavă să dea gol. Echipa are cinci ocazii de a marca, n-am ce să spun că n-a mers atacul, dar trebuia să marcăm. Mai am răbdare cu Miculescu, ce să fac cu el? N-am ce să fac, dar nu înțeleg de ce e atât de slab. Și când a venit la început era cât de cât mai bine, nu era atât de slab„, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și