Închide meniul

Gafe „în lanţ” în apărarea FCSB-ului la golul lui Tachtsidis! Ce au făcut Pantea şi Olaru în derby-ul din Gruia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2023, 20:35

Gafe „în lanţ în apărarea FCSB-ului la golul lui Tachtsidis! Ce au făcut Pantea şi Olaru în derby-ul din Gruia

Gafe "în lanţ" în apărarea FCSB-ului la golul lui Tachtsidis!

Panagiotis Tachtsidis a profitat de eroarea lui Alexandru Pantea / Captură Orange Sport

Gafe „în lanţ” în apărarea FCSB-ului la golul lui Panagiotis Tachtsidis din derby-ul etapei a 19-a din Liga 1. Mijlocaşul grec al ardelenilor a deschis scorul în startul confruntării din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tachtsidis a profitat de o serie de erori a fundaşilor adverşi. În minutul 7, jucătorul care a jucat în Serie A pentru AS Roma şi Torino a executat un corner. A trimis la scurt, dar mingea a ajuns la Alexandru Pantea.

Gafe „în lanţ” în apărarea FCSB-ului la golul lui Tachtsidis

Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a încercat să degajeze din faţa lui Otele, dar a trimis mingea slab. Nici Darius Olaru nu a fost atent, astfel că Tachtsidis a intrat în posesia balonului.

Grecul nu a mai centrat şi a decis să şuteze la colţul lung. Andrea Compagno nu a intervenit decisiv şi i-a permis lui Tachtsidis să trimită mingea în plasa laterală. Târnovanu nu a putut interveni!

Pentru Tachtsidis a fost al treilea gol stagional. Mai punctase cu FC Botoşani (3-1) şi Sepsi (3-0). Veteranul în vârstă de 32 de ani are şi o pasă decisivă. Jucătorul care are o cotă de piaţă de 800.000 de euro a avut evoluţii extrem de remarcate după ce a fost transferat în Gruia.

Reclamă

Elias Charalambous a pus presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB

Antrenorul roş-albaştrilor a spus că echipa sa merge cu gândul la victorie în partida din Gruia. Charalambous a spus că jucătorii trebuie să se gândească la fanii echipei.

Charalambous nu ia în calcul decât victoria în derby-ul cu CFR Cluj, mai ales după ce FCSB a fost eliminată şi din Cupa României.

Știm că avem un meci mare în fața noastră. CFR Cluj este o echipă bună, mai ales acasă. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte. Cred în jucătorii mei, au calitate, chiar dacă nu am jucat foarte bine în ultimele meciuri. Nu trebuie să uităm ce au făcut în acest sezon, că au reușit să ajungă pe primul. Mâine trebuie să arătăm din nou că putem juca bine.

Reclamă 4 / 0/3

Cred foarte mult în calitatea jucătorilor mei. Și ei știu că pot face mai mult. Nu vreau să se simtă datori față de mine, dar fanilor trebuie să le ofere ceva, pentru că ei au fost mereu alături de echipă.

Nu vom spune niciodată înaintea unui meci că ne gândim la egal. Dacă stabilim ca egalul să fie obiectivul, atunci vom putea obține cel mult un egal. Ne dorim să câștigăm toate meciurile”, a spus Elias Charalambous înainte de CFR Cluj – FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și