Închide meniul

Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 11:57

Reclamă
Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca

Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Starul celor de la FCSB s-a accidentat în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, la scurt timp după ce a marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a preferat să iasă de pe teren din cauza durerilor inghinale, pentru a nu risca nimic, mai ales că EURO 2024 este foarte aproape.

Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad

Potrivit fanatik.ro, Florinel Coman va pleca în Serbia în cursul zilei de luni, 29 aprilie, urmând să petreacă patru zile la Belgrad. El ar urma să revină în ţară pe 3 mai. Trei zile mai târziu, FCSB va juca pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Mihai Stoica anunţase deja că prezenţa lui Florinel Coman la EURO 2024 nu este pusă în pericol şi că speră ca acesta să joace etapa următoare:

„Sperăm că leziunea, dacă există, să nu fie într-o zonă apropiată de tendon ca să poată interveni Marijana Kovacevic, iar etapa viitoare să poată juca. Dacă poate să intervină Marijana, poate merge la Belgrad.

Reclamă

Nu există niciun risc pentru EURO dacă intervine Marijana. Intervenţia ei nu are nicio contraindicaţie. Dacă ea intervine, nu este predispus la recidiva. Este aceeaşi procedură, însă ea are un gel care conduce curentul mult mai bine, de aceea se reface mai repede.

Chiar şi fără intervenţia Marianei, tot nu este în pericol pentru Euro. Leziunea nu este gravă. El s-a oprit, nu a vrut să rişte. Trebuie să fie ceva mic, o contractură sau o întindere mică”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona

Florinel Coman a înscris, la Sfântu Gheorghe, cel de-al 18-lea gol stagional. Atacantul în vârstă de 26 de ani are şi 10 pase decisive şi este la un pas de a deveni campion cu FCSB. La vară se poate îmbogăţi în Qatar, acolo unde este tentat cu un salariu anual de 2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost omogenitatea echipei, lotul. Au jucat mult împreună şi cel mai important un Florinel Coman în mare formă. Cum a câştigat Maradona la Napoli, aşa a făcut Florinel la FCSB. Fără Coman ne va fi greu. O să luăm 5-6 jucători care, în total, să suplinească valoarea lui Coman.

Coman chiar dacă pleacă, putem să îl ţinem să joace preliminariile. Ei încep în septembrie, qatarezii. Am zis că iau 7-8 jucători pentru că avem nevoie pe două fronturi, să putem să ducem lupta. Cu Coman, fără Coman, ce o vrea Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și