Închide meniul

Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO

Alex Ioniță Publicat: 26 aprilie 2024, 8:15

Reclamă
Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO

Florinel Coman va merge la vraciul Marijana!

Florinel Coman, cu mâinile în cap / Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunț foarte important pentru fanii FCSB: Florinel Coman va merge la vraciul Marijana. Celebra specialistă va avea misiunea de a-l recupera rapid pe „Mbappe” de la FCSB, după accidentarea din partida cu Sepsi, încheiată cu scorul de 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 19 al duelului de la Sf. Gheorghe, Florinel Coman a acuzat o durere în zona inghinală și a fost scos de pe teren, în locul său fiind introdus David Miculescu. Totodată, vedeta lui Gigi Becali a și marcat în duelul cu Sepsi, mai exact în minutul 9. Meciul dintre Sepsi și FCSB, încheiat cu scorul de 2-2, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florinel Coman va merge la vraciul Marijana!

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB nu va risca cu vedeta sa și că îl va trimite, în cel mai scurt timp, la Belgrad, pentru a fi tratat de vraciul Marijana Kovacevic. Oficialul roș-albaștrilor a ținut să îi liniștească și pe fani și a spus că accidentarea lui Coman nu este gravă și că acesta poate juca la EURO 2024.

”L-am pierdut pe Coman. Este în RMN acum, e puţin cam devreme, dar este o leziune fibrilară 100%. Nu există risc pentru Euro, există risc pentru noi.

Sperăm că leziunea, dacă există, să nu fie într-o zonă apropiată de tendon ca să poată interveni Marijana Kovacevic, iar etapa viitoare să poată juca. Dacă poate să intervină Marijana, poate merge la Belgrad.

Reclamă

Nu există niciun risc pentru EURO dacă intervine Marijana. Intervenţia ei nu are nicio contraindicaţie. Dacă ea intervine, nu este predispus la recidiva. Este aceeaşi procedură, însă ea are un gel care conduce curentul mult mai bine, de aceea se reface mai repede.
Chiar şi fără intervenţia Marianei, tot nu este în pericol pentru Euro. Leziunea nu este gravă. El s-a oprit, nu a vrut să rişte. Trebuie să fie ceva mic, o contractură sau o întindere mică”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona

Florinel Coman a înscris, la Sfântu Gheorghe, cel de-al 18-lea gol stagional. Atacantul în vârstă de 26 de ani are şi 10 pase decisive şi este la un pas de a deveni campion cu FCSB. La vară se poate îmbogăţi în Qatar, acolo unde este tentat cu un salariu anual de 2 milioane de euro.

„A fost omogenitatea echipei, lotul. Au jucat mult împreună şi cel mai important un Florinel Coman în mare formă. Cum a câştigat Maradona la Napoli, aşa a făcut Florinel la FCSB. Fără Coman ne va fi greu. O să luăm 5-6 jucători care, în total, să suplinească valoarea lui Coman.

Reclamă 4 / 0/3

Coman chiar dacă pleacă, putem să îl ţinem să joace preliminariile. Ei încep în septembrie, qatarezii. Am zis că iau 7-8 jucători pentru că avem nevoie pe două fronturi, să putem să ducem lupta. Cu Coman, fără Coman, ce o vrea Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și