Închide meniul

Florinel Coman, protest inedit după ce Gigi Becali i-a cerut să se antreneze mai mult. Cum a reacţionat după FCSB – Poli Iaşi 2-1

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2023, 23:45 / Actualizat: 21 august 2023, 0:45

Florinel Coman, protest inedit după ce Gigi Becali i-a cerut să se antreneze mai mult. Cum a reacţionat după FCSB – Poli Iaşi 2-1

Florinel Coman, protest inedit după ce Gigi Becali i-a cerut să se antreneze mai mult.FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023,Image: 797531867, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE, Model Release: no

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimediaimages

Florinel Coman, protest inedit după ce Gigi Becali i-a cerut să se antreneze mai mult. Jucătorul celor de la FCSB a avut o reacție surprinzătoare, după victoria echipei sale din partida cu Poli Iași. Vicecampioana a câștigat meciul de pe Arena Națională cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După această victorie, „roș-albaștrii” lui Elias Charalambous își continuă parcursul perfect din Liga 1. În momentul de față, FCSB se află pe primul loc în prima ligă cu 15 puncte din tot atâtea posibile. Este de menționat faptul că vicecampioana are o etapă restantă față de echipele care nu au participat în cupele europene.

Florinel Coman, protest inedit după ce Gigi Becali i-a cerut să se antreneze mai mult. Fotbalistul nu a răspuns la întrebare, după meci

Florinel Coman a fost întrebat, la finalul partidei cu Poli Iași, despre declarația lui Gigi Becali, care i-a cerut să se antreneze mai mult. Reacţia acestuia a fost una total neaşteptată, mai ales că în trecut nu s-a ferit să îi răspundă patronului.

Patronul a spus că v-a cerut să vă antrenați mai mult și să repetați anumite procedee. Tu, ca jucător, cum crezi că arată antrenamentele, cum îi răspunzi?”, a fost întrebarea pusă de reporterul prezent la flash-interviu. A urmat un moment de linişte! „Mbappe” Coman a preferat să nu răspundă la această întrebare și a plecat apoi din faţa camerei TV.

Înainte să primească această întrebare, fotbalistul vicecampioanei s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale. De asemenea, acesta a recunoscut că eliminarea din preliminariile UEFA Conference League a avut un impact negativ, la nivel psihologic. FCSB a părăsit competiția în turul 3 preliminar, după ce au pierdut „dubla” cu danezii de la Nordsjaelland cu scorul de 0-2 la general.

Reclamă

„Au încercat să ne surprindă pe contra atac, am prestat un fotbal bun, am avut ocazii, a mers totul ok. Un joc bun făcut de mine, important este că am avut realizări și în această partidă.

La nivel psihologic a fost greu, am ratat calificarea în Conference League, este bine că ne-am mobilizat și că am reușit să câștigăm. Înseamă că suntem o echipă bună, care își dorește să câștige, în campionat, în Europa este altceva”, a spus Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

După această partidă, pentru FCSB urmează meciul cu UTA Arad, în deplasare, pe data de 28 august. Confruntarea va începe de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a fost salvată de VAR pe Arena Naţională

În al 3-lea minut de prelungiri, Andrei Gheorghiţă a intrat în posesia mingii la mijlocul terenului. I-a „suflat” balonul lui Radunovic, după care l-a şi driblat pe fundaşul stânga al roş-albaştrilor.

Mijlocaşul de 21 de ani a centrat în careu, iar Vlad Chiricheş a respins cu călcâiul până la Marchioni. Argentinianul nu a stat pe gânduri şi a şutat în forţă, din afara careului. Târnovanu a fost „bătut”, iar jucătorii lui Leo Grozavu s-au bucurat la maximum.

Sărbătoarea lor a fost stricată de arbitrajul video. „Centralul” Marian Barbu a fost chemat la marginea terenului pentru a revedea faza. A putut observa cum, iniţial, Gheorghiţă se foloseşte de mână pentru a prelua mingea. Imediat a anulat golul şi a oferit mingea fotbaliştilor de la FCSB.

Vicecampionii României tocmai reuşiseră să deschidă scorul. Ovidiu Popescu a reuşit un gol superb, cu un şut violent. Mingea s-a oprit sub transversală!

FCSB avea maximum de puncte înaintea meciului cu Poli Iaşi. Datorită victoriei, echipa lui Charalambous a revenit pe primul loc în Liga 1 şi a depășit-o pe Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și