Închide meniul

Florinel Coman, pus la zid după ce i-a spus lui Gigi Becali că nu are cu cine să joace: „Mbappe, joacă singur dacă suntem proşti”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 12:02

Reclamă
Florinel Coman, pus la zid după ce i-a spus lui Gigi Becali că nu are cu cine să joace: „Mbappe, joacă singur dacă suntem proşti

Răspunsul lui Florinel Coman când a fost întrebat de plecarea de la FCSB. Coman speră să prindă un transfer în străinătate după Campionatul European din Germania.

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia Images

Florinel Coman a fost pus la zid după ce i-a spus lui Gigi Becali că nu are cu cine să joace. Patronul FCSB a dezvăluit că Florinel Coman i-a spus că nu a pasat fiindcă nu avea cui la meciul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Panait, antrenor român în vârstă de 46 de ani, a comentat în termeni duri afirmaţia lui Florinel Coman.

Florinel Coman, pus la zid după ce i-a spus lui Gigi Becali că nu are cu cine să joace

„Declarația asta mie îmi ridică un mare semn de întrebare. Eu, ca antrenor, niciodată nu aș permite ca un jucător să fie peste nivelul meu sau să aibă o relație directă cu patronul. Vedem exemplul Craiovei domnului Rotaru. Craiova este în situația în care este din cauza acestei relații în care jucătorii au linie directă cu patronul, se vaită și își permit să se tragă de șireturi cu patronul. La FCSB nu e același lucru, dar eu mă pun în pielea antrenorului și jucătorilor.

Un jucător își permite să vină să spună că n-are cu cine să joace. Cum intri tu în vestiar mâine, Mbappe – sau cum i se spune – și te antrenezi cu mine cot la cot? Stai, mă, dacă suntem proști, ia joacă tu singur.

Eu am trecut prin situații de genul ăsta în străinătate, dar la un alt nivel. Niciodată un jucător nu ajungea să vorbească cu patronul și să spună: ‘Hai, bre, că eu ies’ sau ‘N-am cu cine să joc!’. Ar fi fost crunt”, a declarat Ciprian Panait pentru playsport.ro.

Reclamă

„Am vorbit și cu Coman acum. Mi-a zis: ‘Nea Gigi, nu am avut soluții!’. I-am zis: ‘Bă, ai driblat prea mult!’. Mi-a zis: ‘Nu am avut soluții, trebuia să driblez că nu aveam, nu mi se dădeau soluții’”, a dezvăluit, ieri, Gigi Becali, într-o întâlnire la Palat cu jurnaliştii.

Basarab Panduru, şocat de ce i-a spus Florinel Coman lui Gigi Becali: „M-a dat peste cap! Nu mă aşteptam niciodată!”

Basarab Panduru s-a declarat şocat de ceea ce i-a spus Florinel Coman lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a dezvăluit, după înfrângerea cu Rapid, că „Mbappe” i-a mărturisit că a făcut mai multe driblinguri, pentru că nu avea soluţii din partea colegilor. În acest context, Panduru a analizat mesajul pe care extrema roş-albaştrilor i l-a transmis patronului echipei, declarându-se extrem de surprins.

FCSB a fost învinsă de Rapid cu scorul de 1-2, în ultima etapă din Liga 1. În ciuda eşecului, roş-albaştrii rămân pe primul loc, deoarece CFR Cluj a pierdut duelul cu Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru speră ca Florinel Coman să nu îi fi transmis lui Gigi Becali un astfel de mesaj. Fostul internaţional a fost pus pe gânduri de declaraţiile extremei roş-albaştrilor, sperând ca totul să fie interpretat de patronul FCSB-ului.

De asemenea, Panduru a mai declarat că nicio persoană din vestiarul FCSB-ului nu îi poate reproşa aceste declaraţii lui Florinel Coman, declaraţii dezvăluite de Gigi Becali.

„Nu credeam că o să aud aşa ceva”

„M-a mirat ce am auzit azi, nu credeam că o să aud aşa ceva, că ‘băi, nea Gigi, driblam că nu aveam cu cine’. Nu mă gândeam la aşa ceva, că face aşa ceva. Nu prea l-am mai văzut în postura asta, nu ştiu ce să cred, m-a bulversat pe mine că a zis aşa ceva.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și