Închide meniul

Florinel Coman, rezervă în FCSB – Farul! Cum arată echipa de start a roş-albaştrilor

Alex Masgras Publicat: 5 februarie 2024, 19:05

Reclamă
Florinel Coman, rezervă în FCSB – Farul! Cum arată echipa de start a roş-albaştrilor

Florinel Coman, rezervă în FCSB - Farul

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Florinel Coman este rezervă în FCSB – Farul! Jucătorul roş-albaştrilor a fost trecut pe banca de rezerve pentru partida de pe Arena Naţională şi sunt şanse mici ca el să evolueze contra echipei pregătite de Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman se află la Arena Naţională, dar nu s-a deplasat pe cel mai mare stadion al ţării alături de coechipierii săi, el venind separat.

Florinel Coman, rezervă în FCSB – Farul!

Unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB din aest sezon, Coman a acuzat o răceală în ultimele zile. Din acest motiv, Elias Charalambous a decis să nu se bazeze pe el din primul minut al partidei cu Farul.

„Partida cu Farul nu ne prinde într-un moment foarte bun. Nu îl avem pe Olaru, fiind suspendat. Era într-o formă excepțională, cu certitudine este cel mai bun sezon al carierei lui. Coman are și el niște probleme, este răcit și azi nu s-a antrenat. Sper ca mâine să își revină și să fie apt, dar nu știm dacă va putea juca”, spunea Mihai Stoica, la orangesport.ro, cu o zi înaintea meciului de pe Arena Naţională.

Echipele de start pentru meciul dintre FCSB și Farul Constanța:

Reclamă

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Şut, Alhassan – Phelipe, Al. Băluţă, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Fl. Coman, Miculescu, Pandele, Toma, Ov. Popescu, M. Laszlo, Pantea, Manolache, Radaslavescu, D. Popa

Farul: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea – Vînă, Queiros, R. Deaconu – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Muşat, Kiki, Boli, Grameni, Gustavo Marins, Nedelcu, Grigoryan, N. Popescu, Al. Stoian, Dănuleasa, Andonache, Cojocaru

Elias Charalambous, urare superbă pentru Gică Hagi, înainte de FCSB – Farul

Elias Charalambous i-a transmis o urare superbă lui Gică Hagi, înaintea duelului dintre FCSB şi Farul. Meciul se va disputa luni, chiar în ziua în care „Regele” va împlini 59 de ani. Antrenorul cipriot vrea ca managerul campioanei să nu primească în dar o victorie de la jucătorii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous nu ştia că va fi aniversarea lui Gică Hagi, chiar în ziua duelului dintre FCSB şi Farul. Antrenorul cipriot i-a urat imediat „Regelui” „La mulţi ani”, mărturisind că o legendă s-a născut pe data de 5 februarie.

Totodată, Charalambous s-a declarat convins că Hagi îşi va sărbători ziua, însă speră să nu aibă un motiv în plus de sărbătoare, după rezultatul meciului.

„Nu ştiam că va fi ziua lui, dar îi urez de acum la mulţi ani, o legendă s-a născut. Sper să fie sănătos, zâmbitor, şi îi urez la mulţi ani. Nu e despre fotbal, îşi va sărbători ziua de naştere, cu siguranţă. Sper că nu va fi fericit pentru rezultat”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

De asemenea, Elias Charalambous s-a declarat convins că duelul cu Farul va fi unul „de foc”, ţinând cont de faptul că trupa lui Gică Hagi este campioana en-titre a Ligii 1.

„Toate meciurile sunt dificile, mai ales acesta, când întâlneşti campioana, care îl are antrenor pe cel mai mare jucător din istoria României. Suntem într-o formă bună, trebuie să arătăm asta şi mâine, pentru a lua cele trei puncte”, a declarat Elias Charalambous.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și