Închide meniul

„E ziua unei legende!” Elias Charalambous, urare superbă pentru Gică Hagi, înainte de FCSB – Farul: „Să nu fie fericit la final!”

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 14:36

Reclamă
„E ziua unei legende! Elias Charalambous, urare superbă pentru Gică Hagi, înainte de FCSB – Farul: „Să nu fie fericit la final!

Elias Charalambous, mesaj superb pentru Gică Hagi, înainte de FCSB - Farul

Gică Hagi şi Elias Charalambous/ Colaj Hepta, AntenaSport

Elias Charalambous i-a transmis o urare superbă lui Gică Hagi, înaintea duelului dintre FCSB şi Farul. Meciul se va disputa luni, chiar în ziua în care „Regele” va împlini 59 de ani. Antrenorul cipriot vrea ca managerul campioanei să nu primească în dar o victorie de la jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Farul, în etapa a 24-a din Liga 1. Meciul se va disputa mâine, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Elias Charalambous, urare superbă pentru Gică Hagi, înainte de FCSB – Farul

Elias Charalambous nu ştia că va fi aniversarea lui Gică Hagi, chiar în ziua duelului dintre FCSB şi Farul. Antrenorul cipriot i-a urat imediat „Regelui” „La mulţi ani”, mărturisind că o legendă s-a născut pe data de 5 februarie.

Totodată, Charalambous s-a declarat convins că Hagi îşi va sărbători ziua, însă speră să nu aibă un motiv în plus de sărbătoare, după rezultatul meciului.

„Nu ştiam că va fi ziua lui, dar îi urez de acum la mulţi ani, o legendă s-a născut. Sper să fie sănătos, zâmbitor, şi îi urez la mulţi ani. Nu e despre fotbal, îşi va sărbători ziua de naştere, cu siguranţă. Sper că nu va fi fericit pentru rezultat”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Reclamă

De asemenea, Elias Charalambous s-a declarat convins că duelul cu Farul va fi unul „de foc”, ţinând cont de faptul că trupa lui Gică Hagi este campioana en-titre a Ligii 1.

„Toate meciurile sunt dificile, mai ales acesta, când întâlneşti campioana, care îl are antrenor pe cel mai mare jucător din istoria României. Suntem într-o formă bună, trebuie să arătăm asta şi mâine, pentru a lua cele trei puncte”, a declarat Elias Charalambous.

„Nu îmi plac cadourile!” Gică Hagi se luptă cu FCSB de ziua lui şi a răbufnit

Gică Hagi se luptă cu FCSB de ziua lui şi a răbufnit la conferinţa de presă. „Regele” şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre problemele de lot pe care le are Elias Charalambous. A ţinut să amintească ce jucători îi lipsesc lui pentru derby-ul care va fi luni, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi anunţă că nu îşi doreşte niciun cadou în ziua în care va împlini 59 de ani. Vrea ca jucătorii săi să se dăruiască total pentru a obţine victoria împotriva liderului Ligii 1. Sezonul trecut, constănţenii i-au „suflat” titlul roş-albaştrilor după o revenire de senzaţie la Ovidiu. Farul a revenit de la 0-2 şi s-a impus cu 3-2.

„Farul e un club de tradiţie, care are mulţi ani. Respectăm, suntem încă departe faţă de cluburile care au tradiţie foarte mare în a câştiga, a fi câştigători. E greu să câştigi imediat acest respect. Eu ştiu că întâlnim o echipă foarte bună şi vrem să fim noi, să putem să ne impunem.

(Reporter: Cel mai frumos cadou ar fi o victorie?) Mie nu îmi plac cadourile. Puneţi întrebarea asta altcuiva, nu mie. Mie nu îmi plac cadourile, eu nu vreau cadouri, ştiu că totul în viaţă se obţine prin muncă. Vom merge, vom munci foarte bine şi o să facem. Restul… mie îmi place să muncesc şi să fac cât mai bine„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14
mai
0:00
VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi Vezi toate știrile
Citește și