Închide meniul

Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2024, 22:26

Reclamă
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe, înainte de EURO 2024

Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi - FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Florinel Coman s-a accidentat în duelul dintre Sepsi şi FCSB. La scurt timp după ce a deschis scorul, „Mbappe” a acuzat probleme şi a fost înlocuit de David Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a primit astfel o lovitură, chiar înainte de EURO 2024. „Mbappe” a acuzat probleme medicale chiar în ziua în care Olimpiu Moruţan a aflat că nu va merge la Campionatul European.

Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB

Edi Iordănescu a primit din nou o veste proastă astfel, după probleme cu care s-a confruntat Florinel Coman, în duelul cu Sepsi. Extrema FCSB-ului a acuzat probleme în minutul 11 al duelului cu covăsnenii.

Coman a ieşit de pe teren pentru a-şi schimba tricoul, iar ulterior a revenit pentru câteva minute. În minutul 19, acesta a fost înlocuit de David Miculescu. „Mbappe” a acuzat probleme la nivelul coapsei drepte, după un sprint nefericit.

Vedeta celor de la FCSB a încercat să intercepteze un balon trimis de Denis Ciobotariu, către Adnan Aganovic, moment în care s-a prăbuşit pe gazon.

Reclamă

Florinel Coman a reuşit să marcheze, în duelul cu Sepsi, în minutul zece. Acesta a punctat cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Darius Olaru şi a urcat din nou pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga 1, cu 18 reuşite.

Gest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB

Gest fabulos făcut de Florinel Coman, imediat după ce a marcat în meciul Sepsi – FCSB, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Starul roş-albaştrilor a ţinut să îi dedice golul coechipierului său care s-a accidentat şi are şanse infime să mai joace în acest sezon.

Florinel Coman a făcut imediat rost de un tricou cu numele lui Vlad Chiricheş şi l-a ţinut în timpul horei bucuriei. A fost ajutat de Darius Olaru, iar imaginile s-au viralizat imediat.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş s-a accidentat după un duel cu Albion Rrahmani şi a fost nevoie să fie schimbat cu Dawa în derby-ul FCSB – Rapid. Gigi Becali a dezvăluit că Chiricheş va absenta o lună din echipa FCSB-ului.

„(n.r.: Despre Chiricheş ce se mai aude?) 4 săptămâni. Asta e. Îmi pare rău de el. S-a antrenat foarte bine, deja era o soluţie. Am câştigat 4 meciuri cu el în teren, mi se pare. E mare lucru. Nu era el, nu se ştia ce se întâmpla”, a declarat astăzi Gigi Becali la palat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și