Închide meniul

Florinel Coman s-a descătușat și are parte de un sezon excepțional! Cifrele incredibile la care a ajuns „Mbappe de România”

Alex Ioniță Publicat: 24 decembrie 2023, 15:21

Reclamă
Florinel Coman s-a descătușat și are parte de un sezon excepțional! Cifrele incredibile la care a ajuns Mbappe de România”

„Te transferi în Arabia Saudită?” Florinel Coman, răspuns clar despre viitorul său la FCSB: „Am vorbit cu domnul Becali!”

Florinel Coman / Profimedia

Florinel Coman s-a descătușat și are parte de un sezon excepțional. Vedeta celor de la FCSB a impresionat pe toată lumea cu evoluțiile sale, după cele 21 de etape din Liga 1 disputate în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria cu Poli Iași, din ultima etapă, „Mbappe” și-a început cel mai bun an din carieră. Din luna ianuarie și până în prezent a contribuit la nu mai puțin de 30 de goluri, în prima ligă.

Florinel Coman s-a descătușat și are parte de un sezon excepțional. Cifrele vedetei de la FCSB

De la startul noului sezon de Liga 1, Florinel Coman a marcat 9 goluri pentru FCSB și a oferit 8 pase decisive. Astfel, acesta a contribuit la 17 goluri din totalul de 38 marcate de vicecampioana României.

Astfel, acesta a juns la cifre uluitoare în acest an. Din ianuarie și până la ultima etapă a anului, din noul sezon, „Mbappe” a ajuns la 14 goluri marcate și la 16 pase decisive oferite.

De asemenea, schimbarea atacantului a fost remarcată și de specialiștii de la site-ul transfermarkt.com. Acețtia i-au actualizat cota de piață, iar, în momentul de față, jucătorul de 25 de ani a ajuns să valoreze suma de 5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Un alt motiv pentru care cifrele lui Coman sunt senzaționale este reprezentat de faptul că „Mbappe” nu a reușit mare lucru la FCSB în perioada 2020-2022. În tot acest timp a marcat doar 6 goluri, iar în anul 2021 nu a înscris niciun gol.

Florinel Coman poate fi coechipier cu Ianis Hagi! Presa din Scoția l-a analizat pe „Mbappe”

Florinel Coman poate fi coechipier cu Ianis Hagi! „Mbappe” a fost analizat, după ce a impresionat în ultima perioadă, în tricoul vicecampioanei.

Mai exact, starul echipei lui Gigi Becali a fost propus la Rangers, formație din Scoția de la care Ianis Hagi a fost împrumutat la Alaves. Totuși, în cazul în care transferul s-ar materializa, cei doi ar putea fi coechipieri.

Reclamă

Atacantul „roș-albaștrilor” a sperat la un transfer în străinătate în ultimi ani. Acum, acesta a fost analizat de scoțienii de la The Rangers Journal și a fost propus la echipa de care aparține Ianis Hagi. Britanicii îl văd pe „Mbappe” ca o posibilă soluție pentru lotul formației de pe Ibrox Stadium.

Există zvonuri conform cărora Ianis Hagi va reveni încă din iarnă în Scoția, având în vedere că fiul „Regelui” nu a impresionat în tricoul formației spaniole Alaves.

„Internaționalul român este un jucător de picior drept, care evoluează ca extremă stângă, iar anterior a fost în atenția lui Manchester City. E într-o formă grozavă în actualul sezon. Ar putea fi el răspunsul pentru probleme lui Rangers?

Spre deosebire de extremele lui Rangers din ultima vreme, Coman este un jucător căruia îi place foarte mult să șuteze de la distanță. A șutat în total de 32 de ori din afara careului și a marcat de 3 ori, două dintre goluri fiind din lovituri libere. Are o tehnică excelentă, dar deciziile pe care le ia când vine vorba de șuturi i-ar putea frustra uneori pe fani”, este o parte din analiza scoțienilor.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și