Închide meniul

Andrei Cordea a dezvăluit secretul „remontadei” din FCSB – Chindia 3-2: „Mister Nick a luat atitudine!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 august 2022, 23:43

Andrei Cordea a dezvăluit secretul „remontadei din FCSB – Chindia 3-2: „Mister Nick a luat atitudine!

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB - Silkeborg

Hepta

  • FCSB – Chindia 3-2
  • Andrei Cordea a dezvăluit secretul „remontadei”

Andrei Cordea a dezvăluit secretul „remontadei” din FCSB – Chindia Târgovişte 3-2. Eroul lui Nicoale Dică a explicat că antrenorul a fost cel mare a sunat adunarea în vestiar la pauză, când roş-albaştrii erau conduşi cu 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condusă cu 0-2, vicecampioana a întors scorul pe Arenă Națională, în etapa a 2-a din Liga 1. Trupa lui Nicolae Dică a revenit prin golurile lui Andrei Cordea („dublă”) și Jonas Tamm, și a obținut prima victorie a sezonului, în campionat.

Andrei Cordea a dezvăluit secretul „remontadei” din FCSB – Chindia 3-2

„A fost greu în prima repriză. În a doua, Mister a pus lucrurile la punct. Sincer nu ştiu ce s-a întâmplat în prima repriză. Tot vin colegi noi şi trebuie să îi integrăm. Au intrat jucători cu calitate şi ne trebuia această victorie. Mister Nick a luat atitudine. Am făcut ce ne-a spus.

Reclamă

Sunt un jucător tânăr. Pot să joc din 3 în 3 zile. Zi de zi trag de mine. Nu vreau să mă compar cu nimeni. Trebuie să analizăm bine şi să îi atacăm unde sunt mai vulnerabili”, a declarat Andrei Cordea pentru Digi Sport.

Andrei Cordea, „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0

Andrei Cordea a trimis „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Pe Arena Naţională au fost prezenţi 40.567 spectatori, un record în ultimii ani în România. La final, tânărul fotbalist le-a mulţumit acestora pentru sprijin.

Reclamă

Andrei Cordea a decis FCSB – Dunajska Streda 1-0 cu golul din minutul 29. Acesta a calificat echipa lui Nicolae Dică în play-off-ul UEFA Conference League, unde roş-albaştrii o vor întâlni pe Viking.

„A fost un meci foarte bun. Ţin să mulţumesc întregului public şi Peluzei Nord, care a fost alături 90 de minute. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Ieri, antrenorul secund mi-a spus să plec acasă, iar la ora 6 m-a sunat domnul MM să mă întorc. Sper să o ţinem aşa şi să ne revenim din campionat.

Victoria a fost a întregului public. Le mulţumesc! Fără ei nu reuşeam să ne calificăm. Lumea vine la stadion pentru că practicăm un joc foarte bun. La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul”, a declarat Andrei Cordea, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cordea, despre oferta de la Legia Varșovia

Andrei Cordea a reacționat după ce Legia Varșovia şi-a manifestat interesul pentru transferul său. Jucătorul de la FCSB crede că prețul cerut de Gigi Becali în schimbul său este cel corect.

Becali vrea 3 milioane de euro pentru Andrei Cordea. În sezonul precedent, el a marcat 6 goluri şi a oferit 5 pase decisive, în 41 de meciuri.

„Am văzut că se vorbește despre un transfer, dar nu e nimic oficial pentru club. Când va fi ceva oficial, atunci veți afla 100% și voi. Dacă domnul Gigi Becali atât își dorește în schimbul meu (n.r. – 3 milioane de euro), înseamnă că atât valorez. Eu n-am ce să schimb, valorez cât spune dânsul.

Întotdeauna mi-am dorit să joc la echipe de top. Am reușit să ajung aici, dar fiecare își dorește să ajungă și mai sus. Oricum, pentru România sunt la cel mai înalt nivel. Campionatul Italiei îmi place foarte mult, dar niciodată nu se știe unde o să ajungi”, a spus Andrei Cordea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”