Închide meniul

Florinel Coman s-a năpustit asupra unui adversar! Criză de nervi a lui „Mbappe” în FCSB – FC Botoşani

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2024, 21:59

Reclamă
Florinel Coman s-a năpustit asupra unui adversar! Criză de nervi a lui „Mbappe în FCSB – FC Botoşani

Florinel Coman s-a năpustit asupra unui adversar în timpul meciului FCSB - FC Botoşani. S-a răfuit cu Celea

Florinel Coman a făcut scandal / Captură Orange Sport

Florinel Coman s-a năpustit asupra unui adversar pe finalul meciului FCSB – FC Botoşani, din etapa a 27-a a Ligii 1. Autor al unei „duble” pe Arena Naţională, atacantul în vârstă de 25 de ani a avut o criză de nervi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 79, „Mbappe” a fost faultat de Mouaddib. Francezul l-a călcat pe starul roş-albaştrilor, în încercarea de a opri un atac. În cădere, Coman s-a lovit cu capul de fundaşul central al moldovenilor, Celea.

Florinel Coman s-a năpustit asupra unui adversar în FCSB – FC Botoşani

Celea a încercat să îl evite pe Florinel Coman, dar „perla” lui Gigi Becali a cedat nervos. L-a luat de cap pe jucătorul ultimei clasate din Liga 1. S-a răfuit cu el pe teren, chiar sub privirile arbitrului!

Extrem de furios, „Mbappe” a fost oprit cu greu de coechipieri. Cătălin Buşi i-a acordat cartonaş galben atât lui Coman, cât şi celor doi jucători ai moldovenilor: Mouaddib şi Celea.

Reclamă

„Centralul” partidei a acordat nu mai puţin de trei cartonaşe roşii pe durata partidei. Nana Antwi şi Darius Olaru au fost eliminaţi de la FCSB, iar Kaprof a fost jucătorul Botoşaniului care a fost trimis la cabine mai devreme.

Coman a fost autorul unei duble pe Arena Naţională. Adrian Şut i-a dat o pasă genială lui Florinel Coman, peste apărarea celor de la FC Botoşani. Coman a câştigat duelul de viteză cu Dimitrov şi l-a învins pe Ducan cu o scăriţă de efect.

Florinel Coman a mai marcat odată în minutul 76 şi a ajuns la 12 goluri marcate în acest sezon pentru FCSB. Are şi opt pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Radunovic şi Dawa, gafe uluitoare în FCSB – FC Botoşani!

Risto Radunovic şi Joyskim Dawa au făcut o gafă uluitoare în meciul FCSB – FC Botoşani, din etapa a 27-a a Ligii 1. Fundaşii liderului s-au întrecut în erori imediat după pauză, în momentul în care moldovenii au restabilit egalitatea.

Bogdan Andone l-a trimis în startul reprizei secunde în atac pe Francesco Margiotta. La primul meci în tricoul Botoşaniului, italianul s-a făcut remarcat la prima atingere de balon. L-a învins pe Ştefan Târnovanu, dar golul lui nu a fost validat iniţial de Cătălin Buși. Tuşierul ridicase fanionul!

Risto Radunovic a dat pe lângă minge, gafă care a fost făcută imediat şi de Dawa. Mingea a ajuns cu noroc la Margiotta, care a înscris cu uşurinţă.

Tuşierul a indicat ofsaid, dar nu l-a văzut căzut în careu pe Lixandru. Tânărul de 22 de ani l-a ţinut în poziţie regulamentară pe atacantul ultimei clasate. A fost nevoie de intervenţia din cabina VAR.

Cătălin Buși a fost avertizat că golul a fost marcat regulamentar şi a arătat centrul terenului, după mai multe secunde în care a aşteptat indicaţii de la Cristina Mariana Trandafir. Pe reluări s-a văzut că decizia luată a fost una corectă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și