Închide meniul

Radunovic şi Dawa, gafe uluitoare în FCSB – FC Botoşani! L-au prins „în ofsaid” şi pe tuşier, care a fost salvat cu VAR

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2024, 21:30

Reclamă
Radunovic şi Dawa, gafe uluitoare în FCSB – FC Botoşani! L-au prins „în ofsaid şi pe tuşier, care a fost salvat cu VAR

Radunovic şi Dawa, gafe uluitoare în FCSB - FC Botoşani!

Faza la care Francesco Margiotta a marcat / Captură Digi Sport

Risto Radunovic şi Joyskim Dawa au făcut gafe uluitoare în meciul FCSB – FC Botoşani, din etapa a 27-a a Ligii 1. Fundaşii liderului s-au întrecut în erori imediat după pauză, în momentul în care moldovenii au restabilit egalitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Andone l-a trimis în startul reprizei secunde în atac pe Francesco Margiotta. La primul meci în tricoul Botoşaniului, italianul s-a făcut remarcat la prima atingere de balon. L-a învins pe Ştefan Târnovanu, dar golul lui nu a fost validat iniţial de Cătălin Buși. Tuşierul ridicase fanionul!

Radunovic şi Dawa, gafe uluitoare în FCSB – FC Botoşani

Risto Radunovic a dat pe lângă minge, gafă care a fost făcută imediat şi de Dawa. Cei doi fundaşi s-au făcut de râs, mingea a ajuns cu noroc la Margiotta, iar acesta a înscris cu uşurinţă.

Tuşierul a indicat ofsaid, dar nu l-a văzut căzut în careu pe Lixandru. Tânărul de 22 de ani l-a ţinut în poziţie regulamentară pe atacantul ultimei clasate. A fost nevoie de intervenţia din cabina VAR.

Cătălin Buși a fost avertizat că golul a fost marcat regulamentar şi a arătat centrul terenului, după mai multe secunde în care a aşteptat indicaţii de la Cristina Mariana Trandafir. Pe reluări s-a văzut că decizia luată a fost una corectă.

Reclamă

Verdictul specialistului după ce Nana Antwi a fost eliminat

Verdictul specialistului după ce Nana Antwi a fost eliminat după numai 18 minute în meciul cu Botoşani. Marius Avram e de părere că arbitrul Cătălin Buși a luat decizia corectă după ce a consultat arbitrajul VAR.

Iniţial, Cătălin Buşi i-a acordat cartonaşul galben lui Nan Antwi. Acesta a fost chemat de Cristina Mariana Trandafir pentru a revedea faza în faţa monitorului.

După ce a revăzut faza, Cătălin Buşi a decis să îl elimine pe fundaşul ghanez al celor de la FCSB. Marius Avram a spus că aceasta era decizia corectă.

Reclamă 4 / 0/3

Era în poziţie iminentă de a înscrie, perpendicular pe poartă. A făcut foarte bine Cristina Trandafir din camera VAR să îl cheme pe Cătălin să revadă faza şi să ia decizia corectă! Aceea de a-l elimina„, a spus Marius Avram la digisport.ro.

Pentru mine e de roşu. Da, e roşu! E o decizie corectă”, a declarat comentatorul digisport.ro al partidei, Ionuţ Angheluţă.

În momentul în care a părăsit terenul, Antwi şi-a ridicat tricoul şi a început să plângă. Fundaşul ghanez s-a prăbuşit emoţional după ce şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Fundaşul de 23 de ani a fost cumpărat de FCSB în această iarnă pentru 100.000 de euro, în condiţiile în care se afla în ultimele 6 luni de contract la formaţia din Armenia. Alexandru Pantea, celălalt fundaş dreapta al roş-albaştrilor, tocmai a suferit o accidentare gravă, care îl va ţine departe de teren aproximativ 6 luni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și