Închide meniul

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional în FCSB – Farul! Gestul de frustrare făcut după golul încasat în prelungiri

Alex Masgras Publicat: 5 februarie 2024, 22:21

Reclamă
Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional în FCSB – Farul! Gestul de frustrare făcut după golul încasat în prelungiri

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional în FCSB - Farul

Florinel Coman, criză de nervi în FCSB - Farul / Captură Orange Sport

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional în FCSB – Farul, după ce oaspeţii au restabilit egalitatea în prelungirile partidei de pe Arena Naţională. FCSB a condus încă din minutul 55, după autogolul lui Ganea, dar a fost egalată în al cincilea minut de prelungiri, atunci când Larie l-a învins pe Târnovanu din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după reuşita lui Ionuţ Larie, Florinel Coman a fost un car de nervi. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional în FCSB – Farul!

Florinel Coman a avut o criză de nervi pe teren, imediat după ce Farul Constanţa a egalat în prelungiri, prin Ionuţ Larie. Jucătorul celor de la FCSB a acceptat cu greu faptul că echipa sa a încasat un gol pe final de meci şi a vrut să îşi rupă şortul de pe el.

Florinel Coman nu a fost titular în meciul dintre FCSB şi Farul, după ce s-a luptat cu o răceală în ultimele zile. Cu toate acestea, el a fost introdus pe teren de Elias Charalambous la pauza meciului, când l-a înlocuit pe Luis Phelipe.

Coman şi-a făcut rapid simţită prezenţa. În minutul 55, când FCSB a preluat conducerea, Ganea şi-a trimis în propria poartă la capătul centrării jucătorului roş-albaştrilor.

Reclamă

Moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi! Suporterii ambelor echipe i-au cântat „La mulți ani” Regelui

A fost un moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi! Fanii celor două rivale s-au unit pentru câteva momente și i-au cântat „La mulți ani” celui mai mare fotbalist din istoria României.

Pe data de 5 februarie, Gică Hagi a împlinit vârsta de 59 de ani. „Regele” a primit numeroase urări superbe, atât din partea foștilor săi colegi, dar și din partea echipei naționale și a celor de la Galatasaray, club pentru care a scris istorie. De ziua „Regelui” se joacă și meciul din Liga 1 dintre FCSB și Farul.

Chiar din momentul la care echipele de start ale celor două formații au fost prezentate, suporterii de pe Arena Națională au aplaudat atunci când numele lui Gică Hagi a fost rostit de crainicul arenei.

Reclamă 4 / 0/3

Mai apoi, în debutul partidei, cele două grupuri de suporteri i-au cântat „La mulți ani”, „Regelui”. A fost un moment cu adevărat emoționant pe Arena Națională, iar fanii celor două formații au lăsat rivalitatea, pentru a-și arăta aprecierea pentru cel mai mare fotbalist din istoria României.

De asemenea, suporterii i-au scandat numele, iar mesajul „La mulți ani Gică Hagi” a fost arătat pe tabela Arenei Naționale.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și