Închide meniul

Pedeapsa pe care o cere Adrian Porumboiu pentru Florinel Coman: „Obligatoriu, n-ai cum altfel”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 decembrie 2023, 8:40

Reclamă
Pedeapsa pe care o cere Adrian Porumboiu pentru Florinel Coman: „Obligatoriu, n-ai cum altfel

Pedeapsa pe care o cere Adrian Porumboiu pentru Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci al FCSB-ului / Hepta

Fostul arbitru Adrian Porumboiu, care a fost în trecut şi patron la FC Vaslui, solicită o sancţiune care ar încurca-o foarte tare pe FCSB. Iată pedeapsa pe care o cere Adrian Porumboiu pentru Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu consideră că Florinel Coman ar trebui să fie suspendat două etape, ceea ce înseamnă că acesta ar rata derby-ul cu CFR Cluj. CFR Cluj – FCSB e duminică, în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Pedeapsa pe care o cere Adrian Porumboiu pentru Florinel Coman: „Obligatoriu, n-ai cum altfel”

Cazul Florinel e foarte simplu și sunt cât se poate de obiectiv. Florinel e fotbalist foarte bun, cade în astfel de abateri puerile, îi scade din valoare. În primul rând, vinovat e el că a înjurat arbitrul, dar și arbitrul care nu înțeleg de ce nu i-a dat roșu direct. Ce mai așteaptă? Să-i dea și două palme? Practic e un gest total deplasat al lui Coman.

Primul galben cred că a fost pentru proteste, al doilea galben o caricatură care nu are ce căuta în fotbal, dacă vorbim de fairplay. Că te păzește să stai în etapa care nu prea te interesează, de Cupă, și să joci în meciul importat cu CFR. Metoda găsită nu e cea mai ortodoxă. S-au folosit de o chichiță, de o șmecherie, jenant.

Dacă vorbim în momentul în care ne aflăm și ar trebui să ne debarasăm de șmecheriile ăstea, Comisia își va spune cuvântul. Obligatoriu două etape, n-ai cum altfel. Imaginile erau foarte clare, cum înjură arbitrul. Nu înțeleg ce fel de arbitru ești, să te lași înjurat. Eu am dat afară un jucător, pe Radu Niculescu, pentru că după un galben s-a închinat.

Reclamă

I-am dat al doilea galben, roșu. Dacă te respecți. Dacă te înjură în față, se vede pe imagini la televizor. Contează aceste imagini, Comisia poate să ia decizii. Eu vorbesc strict regulamentar, regulamentul are niște noțiuni foarte clare de fairplay.

Bază în regulament e să nu înjuri arbitrul. E o încercare de trișat. Nu se impunea al doilea, de ce să ceri al doilea cartonaș galben, pentru ce. Măcar de o făceau deștept, se agitau toți pe bancă. A fost vizibilă treaba, șmecheria a fost vizibilă”, a declarat Adrian Porumboiu pentru fanatik.ro.

Mihai Stoica, detalii uluitoare după cartonaşul roşu încasat de Florinel Coman! Pe cine ar fi înjurat de fapt: „Pierdem vremea!”

Mihai Stoica a oferit detalii uluitoare despre cartonaşul roşu încasat de Florinel Coman. MM susţine că „Mbappe de România” nu l-ar fi înjurat pe arbitrul meciului dintre FCSB şi Oţelul, Marcel Bîrsan, şi de fapt s-ar fi certat cu un adversar, Juri Cisotti.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a fost eliminat din duelul cu Oţelul, după ce a primit două cartonaşe roşii. Multe voci din fotbalul românesc l-au acuzat pe Coman de faptul că a vrut să primească intenţionat cartonaş roşu pentru a absenta la meciul din Cupa României, şi nu la cel cu CFR Cluj, din campionat.

Mihai Stoica a dezvăluit că nu s-a pus problema ca Florinel Coman să încaseze intenţionat al doilea galben în duelul cu Oţelul. MM a transmis că „Mbappe de România” s-a aflat într-un conflict cu Juri Cisotti, pentru faptul că jucătorul Oţelului l-a provocat.

Managerul general de la FCSB i-a luat apărarea lui Coman şi a declarat că foarte puţini jucători sunt eliminaţi pentru faptul că înjură în timpul meciurilor. Mihai Stoica l-a oferit ca exemplu pe Sergio Ramos, jucător care a fost eliminat în multe partide, dar care însă a rămas idolul multor jucători.

Mihai Stoica: „De ce să se ajungă la Comisie?”

„Au fost jucători care au luat galben şi au spus: ‘Am luat ca să stau în Cupă’. La noi nu s-a pus niciodată problema asta. După două cartonaşe galbene, urmează cartonaşul roşu. Ce caz este? De ce să se ajungă la Comisie?

Întârzierea reluării jocului. Cei de la CFR să ceară ce? De ce? Că a întârziat jocul? A, deci am schimbat. Hai să fim serioşi, că pierdem vremea. Pur şi simplu a luat al doilea cartonaş galben. Nu l-a înjurat pe Bîrsan niciodată. Înjurăturile au fost la adresa lui Cisotti, pentru că l-a provocat. Aici vorbim de dovezi.

Câţi jucători au fost eliminaţi în ultimii 30 de ani, pentru că au înjurat arbitrii? Eu nu mai ţin minte altul în afară de Budescu, când juca la Astra. Am fost peste tot, am fost în Anglia unde se spune că este ‘patria fair-play-ului’! Nu este deloc aşa. De exemplu, Ramos a luat 40.000 de cartonaşe şi este idolul multor persoane. Şi la fair-play suntem slabi”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și