Închide meniul

Florinel Coman şi Octavian Popescu, încă cu gândul la ratarea titlului: „Este mare supărare!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2023, 17:15

Florinel Coman şi Octavian Popescu, încă cu gândul la ratarea titlului: „Este mare supărare!

Florinel Coman şi Octavian Popescu, încă cu gândul la ratarea titlului

Florinel Coman şi Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Florinel Coman şi Octavian Popescu sunt încă cu gândul la ratarea titlului. Cei doi jucători nu au putut depăşi încă eşecul suferit în faţa celor de la Farul, şi le-au transmis şi un mesaj suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a câştigat titlul în Liga 1, după o victorie obţinută în faţa celor de la FCSB, scor 3-2. Roş-abaştrii mai au un singur meci de disputat până la finalul sezonului, anume derby-ul cu Rapid, care este unul fără miză.

Florinel Coman şi Octavian Popescu, încă cu gândul la ratarea titlului

Florinel Coman s-a declarat extrem de dezamăgit de ratarea titlului, la cinci zile după înfrângerea cu Farul. Exrema roş-albaştrilor a declarat că următorul obiectiv al echipei este calificarea în grupele Conference League.

„Este mare supărarea, dar ce să facem. Asta este, mergem înainte, suntem supărații cu toții și încă nu am putut trece peste acea înfrângere. Nu avem ce să facem, urmează Europa, trebuie să ne îndeplinim obiectivul de a juca în cupele europene.

(n.r. Un mesaj pentru suporteri?) Să ne susțină, și noi suntem supărați. Să fie alături de noi tot timpul pentru că așa trebuie și așa este normal. Dacă reușeam să câștigăm, câștigam cu toții. Acum am pierdut cu toții, așa trebuie să fim”, a declarat Florinel Coman, în cadrul unui videoclip postat de Gheroghe Mustaţă, pe reţelele de socializare.

Reclamă

De asemenea, şi Octavian Popescu s-a arătat extrem de supărat de faptul că FCSB a pierdut cu Farul, însă a avut un mesaj pentru suporteri, pe care îi încurajează să vină pe Arena Naţională, la meciul cu Rapid.

„Suntem dezamăgiți cu toții. Ne pare rău că am pierdut meciul, dar așteptăm suporterii la meciul cu Rapid”, a spus şi Octavian Popescu.

Decizia radicală luată de Florinel Coman, după ce a ratat încă un titlu cu FCSB

Decizia radicală luată de Florinel Coman, după ce a ratat un nou titlu cu FCSB nu îi va pica bine patronului Gigi Becali. ”Mbappe” vrea să plece în această vară de la echipa din Berceni.

Reclamă 4 / 0/3

Coman a fost cel mai bun jucător al roș-albaștrilor în play-off-ul Ligii 1. Jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro a marcat 4 goluri și și-a trecut în cont și 5 pase decisive.

Asta l-a adus din nou în vizorul unor echipe din străinătate. Rămâne de văzut cine va plăti noua clauză de reziliere de 5 milioane de euro, stabilită de Gigi Becali, atunci când Florinel a semnat noul contract.

Conform digisport.ro, Coman crede că aceasta ar putea fi ultima lui șansă de a prinde un transfer bun afară. Asta chiar dacă Gigi Becali i-a mărit salariul la 30.000 de euro, cel mai mare de la FCSB.

Recomandări
  • Florinel Coman şi Octavian Popescu, încă cu gândul la ratarea titlului cu FCSB
  • Ce au declarat cei doi înaintea derby-ului cu Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și