Închide meniul

Florinel Coman, susținut de Victor Pițurcă după ce l-a ironizat pe Gigi Becali: „Dacă juca Mbappe cum a jucat în finală, îl schimba imediat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 9:36

Florinel Coman, susținut de Victor Pițurcă după ce l-a ironizat pe Gigi Becali: Dacă juca Mbappe cum a jucat în finală, îl schimba imediat!”

Ofertă pentru Florinel Coman din Bundesliga

Hepta

Victor Pițurcă a fost de aceeași părere cu Florinel Coman, în declarațiile pe care mijlocașul le-a făcut cu privire la schimbările pe care le face Gigi Becali la FCSB. Fostul selecționer este convins că dacă Kylian Mbappe ar fi evoluat în trupa roș-albaștrilor așa cum a evoluat în finala din Qatar, patronul trupei bucureștene l-ar fi înlocuit imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a declarat, după ultimul meci din acest an, că Gigi Becali l-ar fi schimbat pe Kylian Mbappe, dacă starul Franței ar fi evoluat pentru FCSB. Imediat după această declarație a venit și răspunsul patronului roș-albaștrilor, care susține că nu ține cont de numele celui pe care îl înlocuiește.

Victor Pițurcă, susținere totală pentru Florinel Coman, după ce mijlocașul l-a ironizat pe Gigi Becali

Victor Pițurcă și-a manifestat respectul față de Florinel Coman, mijlocaș care a declarat că Gigi Becali este cel care face schimbările la FCSB. Fostul selecționer este convins că Mbappe ar fi fost înlocuit de patronul roș-albaștrilor, atacantul Franței având o prestație extrem de modestă în prima parte a finalei din Qatar.

Totodată, Pițurcă i-a transmis și un mesaj lui Gigi Becali. Tehnicianul a declarat că Billel Omrani trebuie să primească mai multe șanse, pentru a-și demonstra abilitățile pe care le avea și pe vremea când evolua pentru CFR Cluj.

„Ce, nu ştiţi voi la FCSB că e antrenorul e Gigi Becali… aţi văzut declaraţia lui Coman, care şi-a luat inima în dinţi şi a spus dacă Mbappe era, era schimbat în minutul 20… aşa e!

Reclamă

Daca juca Mbappe cum a jucat în finală, în prima repriză, îl schimba Gigi în două secunde. Aşa se întâmplă… el nu îşi dă seama că face un rău echipei.

Cum declara de Omrani că l-ar fi schimbat… cum l-ai fi schimbat? Puteai să îl schimbi, nu faci tu schimbările?

Omrani, care e un jucător foarte bun, a demonstrat la Cluj, lasă-l să joace, că n-a jucat de foarte mult timp.

Reclamă 4 / 0/3

Un meci, două nu va juca la… el vrea să joace, în 15 minute să fie zmeu”, a declarat Victor Pițurcă, pentru orangesport.ro.

Gigi Becali i-a dat replica lui Florinel Coman, după ce „Mbappe de România” l-a ironizat

Gigi Becali i-a dat replica lui Florinel Coman, după ce „Mbappe de România” l-a ironizat. După ce a marcat golul victoriei în meciul FCSB – FC Botoșani 1-0, atacantul de 24 de ani a fost întrebat despre finala Campionatului Mondial, câștigată de Argentina în fața Franței.

Coman nu s-a putut abține și a făcut o ironie cu trimitere la „strategia” lui Gigi Becali de la FCSB.

Florinel Coman a glumit pe seama faptului că, uneori, jucătorii FCSB-ului sunt schimbați încă din prima repriză, la ordinul lui Gigi Becali.

„Dacă era Mbappe la noi (n.r. – FCSB), era schimbat în minutul 20. Să spun aşa”, a spus Coman, după victoria cu FC Botoșani.

Între timp, a venit replica lui Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei a făcut un anunț clar și răspicat în ceea ce privește schimbările din cadrul echipei.

„Păi da și Mbappe dacă doarme pe teren, normal că ești schimbat. La mine nu contează cine ești. Băi, tată, se trezește. Știi care e treaba? Asta nu s-a întâmplat niciodată cu Olaru, s-a întâmplat să nu fie în formă, dar nu a fost schimbat niciodată.

Reclamă

Sau cu Tavi Popescu, s-a mai întâmplat să fie în prima repriză. Uite, cu Omrani, când tu dormi pe teren, eu te schimb. Toți jucătorii de la FCSB când intră pe teren trebuie să aibă habar că nu e dormitor acolo”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Victor Pițurcă, susținere pentru Florinel Coman
  • Ce a declarat fostul selecționer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și