Închide meniul

Gigi Becali i-a dat replica lui Florinel Coman, după ce „Mbappe de România” l-a ironizat: „La mine nu contează cine ești!”

Cosmin Cioboată Publicat: 21 decembrie 2022, 13:30

Reclamă
Gigi Becali i-a dat replica lui Florinel Coman, după ce „Mbappe de România l-a ironizat: „La mine nu contează cine ești!

Ofertă pentru Florinel Coman din Bundesliga

Hepta

Gigi Becali i-a dat replica lui Florinel Coman, după ce „Mbappe de România” l-a ironizat. După ce a marcat golul victoriei în meciul FCSB – FC Botoșani 1-0, atacantul de 24 de ani a fost întrebat despre finala Campionatului Mondial, câștigată de Argentina în fața Franței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman nu s-a putut abține și a făcut o ironie cu trimitere la „strategia” lui Gigi Becali de la FCSB.

Gigi Becali i-a dat replica lui Florinel Coman, după ce „Mbappe de România” l-a ironizat

Florinel Coman a glumit pe seama faptului că, uneori, jucătorii FCSB-ului sunt schimbați încă din prima repriză, la ordinul lui Gigi Becali.

„Dacă era Mbappe la noi (n.r. – FCSB), era schimbat în minutul 20. Să spun aşa”, a spus Coman, după victoria cu FC Botoșani.

Între timp, a venit replica lui Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei a făcut un anunț clar și răspicat în ceea ce privește schimbările din cadrul echipei.

Reclamă

„Păi da și Mbappe dacă doarme pe teren, normal că ești schimbat. La mine nu contează cine ești. Băi, tată, se trezește. Știi care e treaba? Asta nu s-a întâmplat niciodată cu Olaru, s-a întâmplat să nu fie în formă, dar nu a fost schimbat niciodată.

Sau cu Tavi Popescu, s-a mai întâmplat să fie în prima repriză. Uite, cu Omrani, când tu dormi pe teren, eu te schimb. Toți jucătorii de la FCSB când intră pe teren trebuie să aibă habar că nu e dormitor acolo”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Gigi Becali, umilință totală pentru un antrenor, în direct la TV

Gigi Becali, umilință totală pentru un antrenor, în direct la TV. Patronul FCSB a râs de Vivi Răchită, fostul tehnician al Petrolului. În timp ce vorbea despre soluții pentru banca roș-albaștrilor, Becali a anunțat că Răchită nu se află în atenția sa.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera nu s-a oprit aici și a continuat să râdă pe seama fostului fundaș de la Steaua.

Gigi Becali și Vivi Răchită au avut un schimb de replici savuros, potrivit sport.ro, la finalul căruia amândoi au râs copios:

Becali: „Tu, Vivi nu (n.r. – să vină antrenor la FCSB), că ai paradit. Ai paradit oriunde te-ai dus și ca antrenor și ca președinte. Praf și pulbere!”

Răchită: „Am promovat echipa și am făcut un stadion”

Becali: „Domne, ai făcut tu stadionul? Ai dat tu cu toporul? Ai dat tu banii? Și ca antrenor ce ai făcut?”

Răchită: „Am licența PRO, dar nu mai vreau să antrenez, să stau pe bancă și să veniți dumneavoastră să faceți schimbările”

Becali: „Îți zic ce i-am zis și lui Rădoi când a plecat de la Craiova. Băi, finule, sunt părintele tău. Uită că ești milionar, dacă ești antrenor”

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și