Închide meniul
Video

Florinel Coman, un nou anunţ despre viitorul său. Aşteaptă să îi fie plătită clauza de la FCSB: „Nu stau pe capul lor”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2023, 20:21

Reclamă

Florinel Coman, un nou anunţ despre viitorul său

Florinel Coman, în timpul unui interviu / AntenaSport

Florinel Coman a făcut un nou anunţ despre viitorul său. Starul de la FCSB îşi doreşte să plece în această vară şi aşteaptă să găsească o echipă care să îi achite clauza de reziliere de 5 milioane de euro.
Asaltat de fani la prezentarea noului echipament al roş-albaştrilor, „Mbappe de România” a ţinut să afirme că îşi doreşte un transfer. Atacantul în vârstă de 25 de ani a ajuns la FCSB în 2017, de la echipa lui Hagi, pentru 3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman, un nou anunţ despre viitorul său

Mereu au fost fanii alături de noi. Am văzut că tineretul ne susţine foarte mult, ne bucurăm pe această cale şi sperăm să vină în număr foarte mare la fiecare partidă. Ne motivează pentru că simţim căldura lor, simţim că iubesc acest club şi vrem să dăm totul pentru ei.

Sincer, da, se poate spune şi asta (n.r. că s-a creat o emulaţie după vestea că FCSB va juca în Ghencea). Cel mai important a fost că toţi steliştii vor veni să ne susţină în Ghencea. Asta au vrut şi uite că s-a şi întâmplat. Nu mi-e frică, nu, nu mi-e frică deloc (n.r. de incidente). Eu am meci, nu stau în tribună.

Părerea mea este că Farul se va bate din nou sus acolo. Au prestat un fotbal foarte bun, aşa că eu cred că va fi sus acolo.

Eu m-am pregătit foarte bine, nu numai eu… toţi colegii ne-am pregătit enorm. În acest campionat se poate întâmpla orice. Dacă nu voi ieşi eu la rampă, sper să iasă alt coleg şi tot aşa. Important e ca echipa să câştige.

Reclamă

(Reporter: Pleci în vara asta?) Cu ce să plec, cu Porsche-ul? Aţi văzut ce a spus patronul, este normal. Şi eu am spus la fel, dacă se va plăti clauza, normal că voi pleca. Nu voi sta pe capul lor aici. Avem o academie în spate, avem jucători tineri foarte valoroşi care pot lua oricând să ia locul oricui din echipă„, a declarat Florinel Coman.

Gigi Becali i-a făcut lui Florinel Coman un salariu lunar de 30.000 de euro, dar totul a venit la pachet cu o clauză de reziliere a contractului. Coman a acceptat un nou contract valabil până în 2027, ţinând cont că precedenta înţelegere expira în 2024. El a primit o mărire de salariu, de la 20.000 de euro, la 30.000 de euro. Dar cel mai important, în contract e inclusă şi noua clauză de reziliere de „doar” 5 milioane de euro.

Gigi Becali îi promite lui Florinel Coman un salariu uriaş, dacă FCSB ia titlul: „Câştigă ca în străinătate”

Gigi Becali i-a promis lui Coman că va câştiga la fel ca în străinătate, dacă va cuceri titlul şi se va califica în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

De unde să știu eu, cum să plece? Cu macaraua sau cu basculanta? Coman pleacă doar dacă dă cineva 5 milioane.

Dacă nu, ne calificăm cu el, luăm campionatul, îi fac 50.000 de euro lunar, cu prime 700-800.000 pe an, și gata, rămâne la FCSB, căștigă ca în străinătate! Să tragă echipa după el și îi fac un milion”, a declarat Gigi Becali.

Coman a fost cel mai bun jucător al lui Charalambous, în play-off-ul sezonului precedent. Fotbalistul de 25 de ani cotat la 3.5 milioane de euro a marcat 4 goluri şi a oferit 5 assist-uri, în cele 10 meciuri disputate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și