Închide meniul

Florinel Coman va avea un salariu uriaş la FCSB! Atacantul va deveni de departe cel mai bine plătit jucător din Liga 1!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 13:39

Reclamă
Florinel Coman va avea un salariu uriaş la FCSB! Atacantul va deveni de departe cel mai bine plătit jucător din Liga 1!

Florinel Coman va avea un salariu uriaş la FCSB!

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia Images

Florinel Coman va avea un salariu uriaş la FCSB! Acest lucru se va întâmpla din vară, dacă va accepta să rămână la FCSB în ciuda faptului că are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman ar avea o ofertă din Arabia Saudită, de la Al-Duhail. Echipa arabă ar fi dispusă să îi ofere un salariu de circa 2 milioane de euro pe sezon.

Florinel Coman va avea un salariu uriaş la FCSB!

Gigi Becali a anunţat că îi va face un salariu uriaş lui Coman la FCSB, dacă acesta va accepta să rămână la „roş-albaştri”. Becali i-a propus un salariu de 60.000 de euro pe lună lui Coman.

Este exact dublu faţă de cât câştigă în acest moment Florinel Coman la FCSB. Becali a precizat că Florinel Coman i-a transmis că vrea să plece afară.

Am vorbit cu Coman, vreau să plec afară. ‘Da, mă, tată, şi eu vreau, să iau banii pe tine’. ‘Nu te hazarda, îţi fac 60 de mii’. 

Reclamă

(n.r.: despre salariul lui Coman, care ar fi mult peste tot ce găseşti în Liga 1) Nici nu mai găseşti cum e Coman”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

În momentul de faţă, cel mai bine plătit jucător din Liga 1 este Vlad Chiricheş, care are un salariu de 400.000 de euro pe an. Chiricheş a renunţat însă la salariul uriaş în perioada în care a lipsit de pe teren, fiind de acord să primească doar 5.000 de euro pe lună. Florinel Coman câştigă 30.000 de euro pe lună la FCSB.

Gigi Becali, verdict despre Florinel Coman după victoria cu Farul. L-a comparat cu Mitriță și a surprins pe toată lumea

Gigi Becali a oferit un verdict despre Florinel Coman după victoria cu Farul. După ce roș-albaștrii au obținut 3 puncte importante în lupta pentru titlu, patronul acestora a ținut să facă o serie de declarații, pentru a „clarifica anumite amănunte”.

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre Farul și FCSB, încheiată cu scorul 0-1, a contat pentru a 2-a etapă din playoff-ul Ligii 1. Victoria vicecampioanei a putut fi urmărită în format LIVE TEXT  pe AS.ro.

Patronul de la FCSB a vorbit despre situația lui Florinel Coman, imediat după victoria cu Farul. Acesta a spus că nu știe nimic despre interesul din zona arabă pentru vedeta sa.

Totodată, latifundiarul a surprins pe toată lumea și a spus că s-a bucurat pentru că Florinel nu a jucat bine la echipa națională și că nu a atras atenția altor cluburi, care i-ar fi putut achita cauza.

De asemenea, Gigi a făcut și o comparație între vedeta sa și Mitriță și a dezvăluit că se teme de jucătorul celor de la Universitatea Craiova.

„M-am bucurat că nu a jucat bine Coman la echipa naţională ca să nu îl cumpere, să nu plătească cineva clauza”

„Pe cuvânt că nu ştiu nimic! Eu m-am bucurat că nu a jucat bine Coman la echipa naţională ca să nu îl cumpere, să nu plătească cineva clauza. Nu mai pot să îi schimb clauza. Dar să joace… vreau să intru în Liga Campionilor, după poate să plece. Fără Coman suntem ce e Craiova fără Mitriţă.

Mitriţă e fotbalist, îmi e frică de el! Coman poate e puţin mai eficient decât el. Mitriţă e fotbalist, mare fotbalist. Nu înţeleg de ce nu îl ia la echipa naţională. Am înţeles că Edi nu e duşmănos şi că nu ţine râcă.

Nu îmi convine să nu fie convocat Florinel, e pentru bucuria lui. Niciodată în locul lui Coman nu poate juca cineva titular în partea aia. Treaba lui Edi, el a calificat naţionala. Orice face, face bine”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și