Închide meniul

Fostul patron din Liga 1 prevede un sezon eşuat pentru FCSB: „Gigi Becali nu poate câştiga mai mult decât Cupa României”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2024, 12:54

Reclamă
Fostul patron din Liga 1 prevede un sezon eşuat pentru FCSB: „Gigi Becali nu poate câştiga mai mult decât Cupa României

Fostul patron din Liga 1 prevede un sezon eşuat pentru FCSB

Gigi Becali / Profimedia Images

Fostul patron din Liga 1 prevede un sezon eşuat pentru FCSB! Marian Iancu, ce l-a lăudat în nenumărate rânduri pe Gigi Becali, e de părere că FCSB nu va lua titlul şi sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Iancu a fost patronul lui Poli Timişoara. El a anunţat recent că ar putea reveni la Poli, dar ca acţionar minoritar.

Fostul patron din Liga 1 prevede un sezon eşuat pentru FCSB: „Gigi Becali nu poate câştiga mai mult decât Cupa României”

Becali a închis gura tuturor, dar la anul nu poate câștiga mai mult de Cupa României. Domnul Becali a fost luat mult în râs, mereu certat, dar iată ca și-a dus clubul spre câștigarea titlui.

Vă obligă pe toți să recunoașteți că un patron cu experiență și forță financiară poate conduce clubul, dar și echipa, cu intervenții brutale. Se spunea că din cauza dumnealui echipa termină mereu pe locul 2. Iată că acum e campion.

La anul nu o mai văd campioană. Va fi foarte atentă la cupele europene și poate pierde multe puncte la începutul sezonului, care se vor revedea la final în clasament. FCSB se poate îndrepta undeva spre Cupa României”, a declarat Marian Iancu, la Radio Gold FM.

Reclamă
Reclamă 4

Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi

Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! Fostul patron de la Poli Timișoara a dat o veste excelentă pentru fanii „sportului rege” din România.

Iancu a anunțat că va investi, din nou, chiar la fosta sa echipă, Poli Timișoara. Acesta a vorbit și despre noul stadion care se va construi în orașul de pe Bega.

Omul de afaceri a dezvăluit că este tentat să revină în lumea fotbalului, după construirea noului stadion din Timișoara.

Reclamă

Totuși, Marian Iancu a ținut să menționeze că se va implica doar ca acționar minoritar la Poli Timișoara, echipă care se află acum în Liga a 3-a.

„Sunt foarte atent la Timişoara. Fenomenul fotbalistic bănăţean îl cunosc foarte bine. Ştiu la ce intensitate se consumă fotbalul acolo. Ştiu ce ar însemna impactul construirii unui stadion la nivelul celui care se are în vedere. Iată că s-au depăşit toate etapele necesare soluţiei investiţionale din partea Guvernului.

Din câte cunosc, din primăvară se va începe demolarea vechiului stadion Dan Păltinişanu, iar apoi va începe construirea unui nou stadion, probabil al doilea cel mai mare din ţară. Eu cunosc foarte bine ce se întâmplă acolo şi cochetez să investesc ca un acţionar ponderat, nu majoritar. Mă gândesc să fiu unul din acţionarii de la Poli Timişoara. Îi ajut cu experienţa mea, cunosc fenomenul de acolo.

Sunt compatibil, ca rapidist, cu spiritul bănăţean. Gândesc la fel cele două galerii, două echipe curate, deci Timişoara este în vizorul meu”, a spus Marian Iancu, la orangesport.ro.

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară”

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece din conducerea Rapidului şi Victor Angelescu.

Angelescu este acţionarul minoritar al Rapidului. Şi el s-a ocupat de partea sportivă la Rapid, alături de Daniel Niculae, în acest sezon.

Lucrurile sunt clare, evenimentele s-au consumat. Au fost multe inadvertenţe în actul de conducere al clubului Rapid.

Eu le-am văzut de atunci, pentru că nu erau investiţii. Se ocupau de echipă Angelescu şi Niculae. Eu mă mir că doar Niculae este ţapul ispăşitor.

Eu mărturisesc că nu l-am agreat pe Niculae pentru că nu avea experienţă. Dar Angelescu este la fel de culpabil. Dacă dispare Niculae, trebuie să dispară şi Angelescu.

Şucu şi-a asumat poziţia de investitor din iarnă, atunci când a început să investească serios, completând echipa.

A investit doar în partea ofensivă, uitând ce se întâmplă în centrul apărării, uitând că stau într-un singur portar.

Au fost greşeli, după greşeli, după greşeli, pe care eu le-am anticipat de atunci.

Nu am încredere în tinerii care au apărut în conducerea Rapidului. Nu sunt compatibili cu obiectivul de a câştiga campionatul. Dacă aş fi în locul domnului Şucu, aş coborî un pic nivelul aşteptărilor doar la participarea în cupele europene la anul.

(n.r: despre Victor Angelescu) Ar trebui să iasă din prim-planul administrativ, pentru că şi-a dovedit neputinţa. Mai ales că greul investiţional îl duce Şucu, Angelescu e minoritar”, a declarat Marian Iancu la digisport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:48

Viorel Moldovan, anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea: „Trebuie să consolidăm echipa”. Ce jucători caută giuleştenii

19:38

„Dacă era Coman în teren, câştigam clar” Gigi Becali l-a criticat pe Edi Iordănescu, după schimbarea din meciul cu Belgia

19:26

Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru „tricolori”, înainte de Slovacia – România: „Aceste teorii mă agasează”

19:18

„Mergem să luăm locul unu!” Denis Drăguş, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Ce a spus despre Marius Şumudică

18:36

Când va juca FCSB cu Virtus! UEFA a făcut anunţul oficial! Unde se va disputa returul

18:34

Gigi Becali pregăteşte un boicot: „E dictatură!”. Dan Şucu, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru, alături de patronul FCSB

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și