Închide meniul

Fotbalistul care l-a scos din minţi pe Gigi Becali a spus care a fost cel mai frumos moment al lui în tricoul FCSB-ului!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 ianuarie 2024, 14:02

Fotbalistul care l-a scos din minţi pe Gigi Becali a spus care a fost cel mai frumos moment al lui în tricoul FCSB-ului!

Fotbalistul care l-a scos din minţi pe Gigi Becali a spus care a fost cel mai frumos moment al lui în tricoul FCSB-ului!

Gigi Becali / Hepta

Fotbalistul care l-a scos din minţi pe Gigi Becali, Pablo Brandan (40 de ani), a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment în tricoul FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brandan consideră că, în acest sezon, FCSB e favorită la câştigarea campionatului. Fostul jucător al lui Gigi Becali, ajuns la 40 de ani, e de părere că transferurile din acest mercato vor conta serios în lupta pentru titlu.

Fotbalistul care l-a scos din minţi pe Gigi Becali a spus care a fost cel mai frumos moment al lui în tricoul FCSB-ului

(n.r.: Cum vezi lupta pentru titlu? FCSB este principala favorită) CFR, Steaua (n.r.: FCSB) și Craiova sunt echipe mari, toate cele trei sunt urmărite de toată lumea. Cine va fi mai în formă și se va mișca bine cu transferurile, să se uite la ce a fost mai slab, unde se poate face o acoperire mai bune. Este greu să găsești bani, jucătorii sunt scumpi, dar dacă poți să aduci jucători pe niște posturi pe care ai greșit puțin, poți să faci diferența”, a declarat Pablo Brandan pentru fanatik.ro.

Brandan a dezvăluit acum că cel mai frumos moment pe care l-a trăit în tricoul echipei lui Becali a fost câştigarea Cupei României în 2011, în finala împotriva lui Dinamo.

Câştigarea Cupei cu FCSB, cel mai frumos moment al lui Brandan în tricoul echipei lui Gigi Becali

Campionatul cu Urziceni, finala de Cupă pe care am câștigat-o cu Steaua (n.r. FCSB) contra Dinamo și este normal și salvarea de la retrogradare cu Craiova, ultimul meci pe Ion Oblemenco”, a afirmat Brandan pentru sursa citată.

Reclamă

Pablo Brandan a jucat pentru echipa lui Gigi Becali între 2010 şi 2012. În România, argentinianul a mai jucat la Unirea Urziceni, Universitatea Craiova, ASA Târgu Mureş şi Viitorul Constanţa.

Brandan a câştigat campionatul în România cu Unirea Urziceni, în sezonul 2008-2009 şi Cupa României cu FCSB, în sezonul 2010-2011. Totodată, a cucerit în 2015 Supercupa României cu ASA Târgu Mureş.

Ce spunea Gigi Becali despre Pablo Brandan

La începutul lui 2012, Pablo Brandan îl scotea din minţi pe Gigi Becali. Milionarul din Pipera refuzase o ofertă din China pentru argentinian şi s-a enervat atunci când a auzit că acesta insista să plece în ţara asiatică.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa acestuia la acea vreme, atitudinea lui determinându-l pe milionar să îl cheme pe argentinian să discute faţă în faţă.

Cinste înseamnă cuvânt dat. Să nu credeţi că noi, patronii, suntem sclavii fotbaliştilor şi la cheremul lor. El va ajuta Steaua (n.r: FCSB), pentru că aşa şi-a dat consimţământul, ca rezervă sau ca titular. O să mă întâlnesc eu faţă în faţă cu el şi îi voi spune. Aşa cum am învăţat eu de la tatăl meu, că dacă am bătut palma pe o sumă aia rămâne, aşa o să-l învăţ şi pe Brandan”, declara Gigi Becali în 2012.

Jucătorul transferat de Gigi Becali la FCSB care l-a impresionat pe Basarab Panduru: „N-am văzut de mult driblingurile alea”

Jucătorul transferat de Gigi Becali la FCSB care l-a impresionat pe Basarab Panduru este Luis Phelipe. Brazilianul adus de la Poli Iaşi la FCSB în această pauză de iarnă a marcat la debut, în meciul amical FCSB – LASK Linz 3-1.

Dacă Luis Phelipe l-a surprins foarte plăcut pe Basarab Panduru, nu acelaşi lucru se poate spune de Baba Alhassan, adus de Becali la FCSB de la Hermannstadt.

La FCSB nu ştiu dacă Baba Alhassan poate să fie ceea ce trebuie. Deşi el are o vârstă bună, poate fi de vânzare. Luis Phelipe în schimb, din ce am văzut la anumite faze acolo, chiar mi-a plăcut. N-am văzut de mult fiţele alea, driblingurile alea”, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

„E cea mai bună echipă pe care o avem”

Gigi Becali s-a arătat încântat de echipă după victoria cu 3-1 în amicalul din Antalya contra celor de la LASK Linz. Milionarul din Pipera a lăudat achiziţiile pe care le-a făcut în această iarnă.

Eu aşa cred, că e cea mai bună echipă pe care o avem. Îşi revine şi Miculescu. E bine că mai avem câţiva jucători foarte valoroşi pe bancă. Nu mai ştii cu cine să joci.

Reclamă

Ori cu Phelipe, ori cu Tavi Popescu. Dar cu Phelipe e greu să mai joace Tavi. Aşa cred. Coman a făcut antrenamentele ca vârf. Dar dacă Phelipe se descurcă foarte bine în dreapta, nu mai are rost.

O să joace în stânga (n.r.: Coman) şi Băluţă vârf. Mereu am vrut asta”, a spus Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și