Închide meniul

Fotbalistul care nu a mai vrut să joace în Rapid – Chindia 2-0. ”E ceva SF. Mi-a spus că nu mai poate. Apoi l-am văzut că merge singur”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 februarie 2023, 8:23

Fotbalistul care nu a mai vrut să joace în Rapid – Chindia 2-0 a fost criticat după meci de antrenorul său. Toni Petrea a fost surprins de comportamentul lui Modestas Vorobjovas, din finalul primei reprize de pe Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul lituanian a cerut schimbare când mai erau câteva minute până la pauză, acuzând dureri. Numai că fostul antrenor al celor de la FCSB a observat că fotbalistul de 27 de ani cotat la 500.000 de euro a ieșit apoi pe picioarele lui, părând că a renunțat ușor.

Fotbalistul care nu a mai vrut să joace în Rapid – Chindia 2-0

Petrea regretă schimbarea făcută. Ovidiu Perianu a intrat în locul lui Vorobjovas, dar totul s-a schimbat în prelungirile primului act, după ce Tiberiu Căpușă a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

”Nu știu ce să spun. E ceva SF. Mai erau 3 minute și mi-a spus că nu mai poate. Apoi l-am văzut că merge singur. Chiar nu știu ce să spun. A cedat prea ușor. Nu trebuia să fac schimbare”, a spus Petrea, la finalul jocului din Giulești.

Pentru Chindia, aceasta a fost prima înfrângere după cinci meciuri, în Liga 1. Petrea e sigur că, fără eliminarea lui Căpușă, echipa sa pleca cu cel puțin un punct de pe Giulești. Așa, a rămas cu 30 de puncte, ratând ocazia să urce două locuri, până pe 8.

Reclamă

„O partidă frumoasă pentru spectatori. Echilibrată în prima parte, zic eu. A venit acel moment psihologic al jocului, cu acea eliminare, după două cartonașe galbene. Asta și-a spus cuvântul în economia jocului. În repriza a doua, normal, au pus presiune pe noi. Am primit două goluri, nu vreau să le comentez.

Petrea: ”Dacă nu aveam un om eliminat, nu pierdeam”

Chiar și așa, am făcut o partidă bună, dar nu am avut inspirație la finalizare. Din păcate, nu am reușit mai mult, deși ne doream. Multe nu am să le reproșez băieților. Au făcut un joc bun, dar anumite momente nu au fost tratate așa cum trebuie. Îngrijorător este faptul că jucăm peste 3 zile cu altă echipă angrenată pentru play-off și avem probleme de lot.

Până la urmă, cred că eliminarea lui Căpușă a fost una corectă. Refuz să cred acest lucru (n.r. că ar fi fost premeditată eliminarea). Astăzi am făcut un joc bun și cred că dacă nu aveam un om eliminat, nu pierdeam în seara asta”, a spus Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Tiberiu Căpușă, dezlănțuit după Rapid – Chindia 2-0

Tiberiu Căpușă s-a dezlănțuit după Rapid – Chindia 2-0. Fundașul oaspeților a avut un discurs foarte dur la adresa lui Andrei Chivulete, „centralul” meciului din Giulești.

Rapid a câștigat întâlnirea cu târgoviștenii, însă meciul nu a fost lipsit de controverse. Tiberiu Căpușă a fost eliminat în prelungirile primei reprize, iar Rapidul a primit penalty în a doua repriză, fază care a deschis ulterior meciul.

„Meciul a fost decis de domnul Chivulete. E al doilea meci consecutiv când îmi dă 2 cartonașe galbene. E frustrant să primești al doilea cartonaș la o fază în care noi trebuia să avem aut. El înainte de meci îmi spune «Ai grijă, Căpușă!» Eu ce să fac? Să stau cu frică că îmi dă cartonaș roșu?

A fost aut clar pentru noi. Eu nu contest că n-au existat faulturi, dar noi am rămas în 10 oameni și am plătit, am pierdut acest meci.

Nu a fost intenția de a lua al doilea galben. E vinea mea că am făcut acele faulturi, îmi asum asta. Dar înainte de fault, a fost clar aut pentru noi și nu s-a dat. Când greșesc arbitrii, cine plătește? Am pierdut un meci unde puteam face mult mai multe, dacă am fi jucat 11 vs 11. Arbitrul îmi spune înainte de meci să am grijă. La ce să am grijă? De ce mi-o spune fix mie?”, a explicat după meci Tiberiu Căpușă.

Recomandări
  • Modestas Vorobjovas e cotat la 500.000 de euro
  • Mijlocașul lituanian a fost criticat de Toni Petrea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și