Închide meniul

Fotbalistul numit „bezmetic” de Gigi Becali a revenit în Liga 1! Echipa cu care a semnat fostul jucător al FCSB-ului

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2024, 16:42 / Actualizat: 4 ianuarie 2024, 18:12

Reclamă
Fotbalistul numit „bezmetic de Gigi Becali a revenit în Liga 1! Echipa cu care a semnat fostul jucător al FCSB-ului

Fotbalistul numit "bezmetic" de Gigi Becali a revenit în Liga 1

Rachid Bouhenna a fost jucătorul FCSB-ului / Profimediaimages

Fotbalistul numit „bezmetic” de Gigi Becali a revenit în Liga 1. Rachid Bouhenna este noul jucător al lui Poli Iaşi. Fundaşul central în vârstă de 32 de ani a semnat cu echipa antrenată de Leo Grozavu şi a fost prezent la reunirea moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bouhenna are o cotă de piaţă de 200.000 de euro. A mai jucat în campionatul României pentru Sepsi, CFR Cluj şi FCSB. Algerianul ajunsese în vara anului 2022 la echipa lui Becali, dar a fost dat afară după numai 9 meciuri. Patronul roş-albaştrilor l-a criticat în termeni duri după ce Bouhenna a fost eliminat într-un meci de Cupă cu UTA. A primit două cartonaşe galbene în decurs de câteva secunde.

Fotbalistul numit „bezmetic” de Gigi Becali a revenit în Liga 1

Pierzi campionatul și milioane de euro din cauza unui bezmetic ca ăsta, care nu-și dă seama ce face!„, răbufnise Gigi Becali, înainte să îl dea afară. Bouhenna mai gafase grav şi într-un meci cu Chindia.

Bouhenna a semnat apoi cu grecii de la Ionikos Nikaias, dar nici acolo nu a confirmat. A fost titular în 2 meciuri din campionat. A plecat tot după un cartonaş roşu primit, cu Heraklion. Din luna mai nu a mai jucat fundaşul central niciun meci oficial.

Leo Grozavu a primit primele întăriri înainte de plecarea în cantonament.În afară de Bouhenna, moldovenii au mai semnat şi cu mijlocaşul Hamza Saghiri. Neamţul în vârstă de 27 de ani a jucat ultima dată la Viktoria Koln, în liga a 3-a.

Reclamă

Lotul cu care s-a reunit Poli Iaşi: Silviu Lung, Ionuț Ailenei, Diego Farcaș, Mădălin Martac, Nicolas Samayoa, Gabriel Vașvari, Alin Roman, Alexandru Core, Karim Sătmărean, Diego Dumbravă, Julian Marchioni, Ștefan Ștefanovici, Cătălin Itu, Claudiu Belu, Robert Ion, Sergiu Buș, Matija Katanec, Antonio Dumitru, Rareș Ispas, Alexandru Hrib, Andrei Gheorghiță, Denis Andrei, Florin Ilie, Răzvan Tincu, Shayon Harrison, Mihai Bordeianu, Ilie Vlad, Rachid Bouhenna și Hamza Saghiri.

Poli Iaşi are emoţii în lupta pentru evitarea retrogradării. Are 23 de puncte după 21 de etape şi ocupă locul 14. Numai FC Botoşani şi Dinamo au adunat mai puţine puncte. În primul meci din 2024, moldovenii vor juca în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Cine ar putea fi primul jucător de care se despart „roş-albaştrii” în această iarnă

Surpriză la FCSB! Gigi Becali a anunţat că vrea să se despartă de Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu, dar un alt jucător i-ar putea părăsi pe „roş-albaştri” înaintea celor doi.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Eduard Radaslavescu (19 ani), dorit de Hermannstadt. Formaţia sibiană forţează accederea în play-off. Sibienii deja l-au transferat pe Davy N’Goma, pe care l-au prezentat oficial. Totodată, Raul Opruț s-a întors la Hermannstadt, sub formă de împrumut, de la Kortrijk.

Potrivit gsp.ro, Hermannstadt a demarat negocierile şi speră să ajungă la un acord cu jucătorul şi cu Gigi Becali.

Eduard Radaslavescu are contract cu FCSB până în vara lui 2027, dar Gigi Becali ar fi de acord să se despartă de jucătorul pe care l-a transferat de la Farul, dar care nu a convins la „roş-albaştri”.

Radaslavescu a prins puţine minute în acest sezon pentru FCSB. Transferat de la Farul pentru 850.000 de euro în vara anului trecut, Radaslavescu e cotat acum de transfermarkt.com la doar 450.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și