Închide meniul

Surpriză la FCSB! Cine ar putea fi primul jucător de care se despart „roş-albaştrii” în această iarnă! Negocieri cu Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 4 ianuarie 2024, 15:15

Reclamă
Surpriză la FCSB! Cine ar putea fi primul jucător de care se despart „roş-albaştrii în această iarnă! Negocieri cu Gigi Becali

Surpriză la FCSB! Cine ar putea fi primul jucător de care se despart "roş-albaştrii"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Surpriză la FCSB! Gigi Becali a anunţat că vrea să se despartă de Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu, dar un alt jucător i-ar putea părăsi pe „roş-albaştri” înaintea celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Eduard Radaslavescu (19 ani), dorit de Hermannstadt. Formaţia sibiană forţează accederea în play-off. Sibienii deja l-au transferat pe Davy N’Goma, pe care l-au prezentat oficial. Totodată, Raul Opruț s-a întors la Hermannstadt, sub formă de împrumut, de la Kortrijk.

Surpriză la FCSB! Cine ar putea fi primul jucător de care se despart „roş-albaştrii” în această iarnă

Potrivit gsp.ro, Hermannstadt a demarat negocierile şi speră să ajungă la un acord cu jucătorul şi cu Gigi Becali.

Eduard Radaslavescu are contract cu FCSB până în vara lui 2027, dar Gigi Becali ar fi de acord să se despartă de jucătorul pe care l-a transferat de la Farul, dar care nu a convins la „roş-albaştri”.

Radaslavescu a prins puţine minute în acest sezon pentru FCSB. Transferat de la Farul pentru 850.000 de euro în vara anului trecut, Radaslavescu e cotat acum de transfermarkt.com la doar 450.000 de euro.

Reclamă

Valeriu Iftime a vrut şi el să îl împrumute la FC Botoşani, dar Radaslavescu a refuzat!

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a încercat să îl împrumute la Botoşani pe Radaslavescu în toamna anului trecut, dar jucătorul de 19 ani a refuzat să meargă acolo.

”N-a vrut copilul. Vrea să rămână la FCSB, asta e. Eu ce pot să fac? Eu mi-l doream în echipă. Îl dorea, de fapt, Dan Alexa. Este un copil de treabă, dar cât mă ajuta sau nu, nu știu. Mi-a spus ieri. Am vorbit cu domnul Becali. Lucrurile erau cumva organizate, dar dacă refuză copilul nu ai ce face. Eu zic că Radaslavescu are ideea lui și foarte bine.Vrea să se lupte la FCSB să joace… acolo se caută post titular.

Poate era mai ușor la mine ca și competiție. Poate avea multe șanse să joace mai multe minute la mine. La FCSB a rămas, foarte bine. Niciun jucător nu pleacă, dacă nu vrea. Oricare ar fi el”, declara Valeriu Iftime la începutul lui septembrie 2022, potrivit iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-a spus că leşină pe teren!” Gigi Becali, mesaj incredibil despre Eduard Radaslavescu: „Lasă-l, mă, să leşine!”

Gigi Becali a transmis un mesaj incredibil despre Eduard Radaslavescu. Mijlocaşul de 19 ani a fost titular în premieră la FCSB în meciul cu FCU Craiova, iar acest lucru l-a solicitat la maxim. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit cum s-a simţit acesta, pe finalul meciului cu oltenii lui Adrian Mititelu.

Eduard Radaslavescu a fost surpriza din atacul FCSB-ului, pentru meciul cu FCU Craiova. În lipsa lui Andrea Compagno, Radaslavescu a fost folosit pe poziţia de vârf în duelul cu oltenii, câştigat de „roş-albaştri” cu 2-1.

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica i-a spus că Eduard Radaslavescu se simţea epuizat pe finalul meciului cu FCU Craiova. Patronul de la FCSB nu a vrut să-l schimbe însă pe mijlocaşul de 19 ani, care a fost integralist în duelul cu oltenii lui Mititelu.

Becali s-a declarat mulţumit de prestaţia lui Radaslavescu, în special de modul în care a jucat pe final de meci, atunci când acuza oboseala.

„Mi-a spus Mihai Stoica că în ultimele 15 minute Radaslavescu spunea că simte că leșină pe teren. I-am zis lui MM: ’Lasă-l, mă, să leșine pe teren!’.

Problema e că a jucat mai bine atunci când s-a sufocat pe teren. Atunci a jucat mai bine, când era obosit. A fost bun, a fost mai dezinvolt pe final, mai bun. Bine, săracul, nici nu a primit”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și