Închide meniul

Fotbalistul numit „bezmetic” de Gigi Becali le-a transmis un mesaj fanilor FCSB-ului după ce a revenit în Liga 1!

Bogdan Stănescu Publicat: 14 ianuarie 2024, 8:26

Reclamă
Fotbalistul numit „bezmetic de Gigi Becali le-a transmis un mesaj fanilor FCSB-ului după ce a revenit în Liga 1!

Fotbalistul numit "bezmetic" de Gigi Becali le-a transmis un mesaj fanilor FCSB-ului

Rachid Bouhenna a fost jucătorul FCSB-ului / Profimedia Images

Fotbalistul numit „bezmetic” de Gigi Becali, Rachid Bouhenna, a revenit în Liga 1, la Poli Iaşi. El a transmis un mesaj pentru fanii „roş-albaştrilor”, dar şi pentru jucătorii FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bouhenna şi-ar dori ca FCSB să câştige titlul în acest sezon, chiar dacă nu s-a despărţit în cele mai bune condiţii de echipa lui Gigi Becali.

Fotbalistul numit „bezmetic” de Gigi Becali le-a transmis un mesaj fanilor FCSB-ului după ce a revenit în Liga 1

„(n.r. dacă FCSB va lua campionatul?) Sper! Pentru fanii minunați și pentru jucătorii care muncesc din greu, sper că vor câștiga titlul. Ar fi grozav, dar va fi și dificil pentru ei. Bineînțeles că pot pierde titlul, un sezon este foarte lung și play-off-ul este cu mult diferit”, a declarat Rachid Bouhenna pentru digisport.ro.

Algerianul a vorbit şi despre alte oferte pe care le-a mai avut din România. El a precizat că a semnat cu Iaşi fiindcă acesta a fost clubul care l-a dorit cel mai mult.

Da, am vorbit cu unele cluburi din România, dar nu au fost mai interesate decât Iași. Voi face tot ce pot pentru a fi pregătit, dar este decizia antrenorului dacă voi juca sau nu. Vom vedea.

Reclamă

Ținta mea este să joc în toate meciurile, să performez și, desigur, să ajut echipa cu experiența mea. Vrem să rămânem în SuperLiga și, de ce nu, să evoluăm în play-off. Am văzut că toată echipa este foarte apropiată. Așa că dacă câștigăm unele jocuri, poate fi posibil”, a mai afirmat Bouhenna pentru sursa citată.

Fotbalistul numit „bezmetic” de Gigi Becali a revenit în Liga 1!

Fotbalistul numit „bezmetic” de Gigi Becali a revenit în Liga 1. Rachid Bouhenna este noul jucător al lui Poli Iaşi. Fundaşul central în vârstă de 32 de ani a semnat cu echipa antrenată de Leo Grozavu şi a fost prezent la reunirea moldovenilor.

Bouhenna are o cotă de piaţă de 200.000 de euro. A mai jucat în campionatul României pentru Sepsi, CFR Cluj şi FCSB. Algerianul ajunsese în vara anului 2022 la echipa lui Becali, dar a fost dat afară după numai 9 meciuri. Patronul roş-albaştrilor l-a criticat în termeni duri după ce Bouhenna a fost eliminat într-un meci de Cupă cu UTA. A primit două cartonaşe galbene în decurs de câteva secunde.

Reclamă 4 / 0/3

Pierzi campionatul și milioane de euro din cauza unui bezmetic ca ăsta, care nu-și dă seama ce face!”, răbufnise Gigi Becali, înainte să îl dea afară. Bouhenna mai gafase grav şi într-un meci cu Chindia.

Bouhenna a semnat apoi cu grecii de la Ionikos Nikaias, dar nici acolo nu a confirmat. A fost titular în 2 meciuri din campionat. A plecat tot după un cartonaş roşu primit, cu Heraklion. Din luna mai nu a mai jucat fundaşul central niciun meci oficial.

Leo Grozavu a primit primele întăriri înainte de plecarea în cantonament.În afară de Bouhenna, moldovenii au mai semnat şi cu mijlocaşul Hamza Saghiri. Neamţul în vârstă de 27 de ani a jucat ultima dată la Viktoria Koln, în liga a 3-a.

Poli Iaşi încearcă să se salveze de la retrogradare

Lotul cu care s-a reunit Poli Iaşi: Silviu Lung, Ionuț Ailenei, Diego Farcaș, Mădălin Martac, Nicolas Samayoa, Gabriel Vașvari, Alin Roman, Alexandru Core, Karim Sătmărean, Diego Dumbravă, Julian Marchioni, Ștefan Ștefanovici, Cătălin Itu, Claudiu Belu, Robert Ion, Sergiu Buș, Matija Katanec, Antonio Dumitru, Rareș Ispas, Alexandru Hrib, Andrei Gheorghiță, Denis Andrei, Florin Ilie, Răzvan Tincu, Shayon Harrison, Mihai Bordeianu, Ilie Vlad, Rachid Bouhenna și Hamza Saghiri.

Poli Iaşi are emoţii în lupta pentru evitarea retrogradării. Are 23 de puncte după 21 de etape şi ocupă locul 14. Numai FC Botoşani şi Dinamo au adunat mai puţine puncte. În primul meci din 2024, moldovenii vor juca în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și