Închide meniul

FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici. Ce indicaţii a primit de la VAR în CFR Cluj – Petrolul

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2023, 19:08

Reclamă
FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici. Ce indicaţii a primit de la VAR în CFR Cluj – Petrolul

FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici

Istvan Kovacs, în timpul meciului CFR Cluj - Petrolul 0-1 / Captură Orange Sport

FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici, din timpul meciului CFR Cluj – Petrolul, scor 1-0, din etapa a 9-a a Ligii 1. Totul după ce arbitrul din Carei a fost acuzat că ar fi fost sfătuit din cabina VAR să acorde penalty pentru „lupii galbeni”, dar nu ar fi ţinut cont.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost în centrul atenţiei, după ce nu a acordat penalty pentru oaspeţi în minutul 48. „Lupii” au primit un corner în startul reprizei secunde, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj. Mingea a fost centrată în centrul careului, iar Ajeti a încercat să îl blocheze cu orice preţ pe Gomes.

Fundaşul central al ardelenilor s-a dus cu talpa pe piciorul adversarului şi, în cele din urmă, balonul a fost îndepărtat de jucătorii CFR-ului. „Pentru Petrolul?” au fost cuvintele care s-au putut citi pe buzele lui Kovacs. Momentul a stârnit reacţii dure.

FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici

Pentru a înlătura orice suspiciuni, Kyros Vassaras a făcut publică discuţia dintre Kovacs şi Mladinovici. Istvan a decis atunci să nu se ducă să revadă faza cu ajutorul sistemului VAR.

În acest video se poate auzi discuția pe care Istvan Kovacs, arbitru la centru, și Horia Mladenovici, arbitru VAR, au avut-o în minutul 49 al partidei CFR – Petrolul. Kovacs reia jocul după ce din camera VAR i se spune că au fost analizate toate cele trei faze, două în careul CFR-ului, o posibilă jucare a mingii cu mâna și un posibil fault, și una în careul Petrolului, o posibilă jucare a mingii cu mâna„, se arată pe site-ul frf.ro.

Reclamă

Iată discuţia integrală dintre Istvan Kovacs şi arbitrul din cabina VAR. Horia Mladonovic l-a anunţat pe „central” că a analizat fazele şi că nu a fost penalty nici pentru CFR Cluj, şi nici pentru Petrolul.

Horia Mladinovici: Am verificat ambele faze, cu careul CFR-ului şi în careul Petrolului. Am verificat, posibil penalty şi posibil penalty.

Istvan Kovacs: Camo (n.r. Mario Camora), Camo, Camo, nu este penalty, am verificat.

Reclamă 4 / 0/3

Horia Mladinovici: Îi vine în picior jucătorului Petrolului, picior, fund, de fapt şi în partea cealaltă îi vine în piept jucătorului de la CFR.

Istvan Kovacs: Ok. Ce înseamnă picior, fund, că n-am înţeles asta.

Horia Mladinovici: Nu… Am vrut să zic în zona coapsei, dar…

Istvan Kovacs: Vorbeşte, Horia, că n-am înţeles.

Horia Mladinovici: Am vrut să zic în zona coapsei spre fund, acolo, lateral spre… Ai înţeles?

Istvan Kovacs: Nu, nu, nu. La faza când a cerut penalty, ce se întâmplă?

Horia Mladinovici: Deci, când a cerut penalty CFR, mingea îi vine jucătorului de la Petrolul în zona şoldului inferior.

Reclamă

Istvan Kovacs: Dar fault ai verificat?

Horia Mladinovici: Am verificat. În partea cealaltă am verificat şi un posibil henţ, şi un posibil fault.

Istvan Kovacs: Ok, pot să reiau jocul?

Horia Mladinovici: Poţi să reiei jocul, da, da.

Şeful CCA a analizat faza şi a declarat că Istvan Kovacs ar fi trebuit să acorde penalty după intervenţia lui Ajeti la Gomes. Petrolul ar fi putut să restabilească egalitatea de la 11 metri.

Jucătorul, în încercarea sa de a juca sau de a degaja mingea, pentru a nu fi jucată de adversar, face un atac neregulamentar, un contact direct cu crampoanele pe piciorul adversarului, provocând şi căderea adversarului printr-o mişcare suplimentară cu celălalt picior. Atacantul în acest caz este împiedicat şi decizia corectă ar trebui să fie o lovitură de pedeapsă„, a fost concluzia şefului CCA.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și