Închide meniul

Fundaşul central dorit de FCSB şi CFR Cluj! Are cinci selecţii la naţională şi este pe placul lui Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 8:55

Reclamă
Fundaşul central dorit de FCSB şi CFR Cluj! Are cinci selecţii la naţională şi este pe placul lui Gigi Becali

Fundaşul central dorit de FCSB şi CFR Cluj

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

S-a aflat care este fundaşul central dorit de FCSB şi CFR Cluj. Nikola Serafimov, jucător cu cinci selecţii la naţionala Macedoniei de Nord, se pare că este pe placul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a înţeles în această vară cu doi jucători, anume Alexandru Băluţă şi Siyabonga Ngezana, cei doi urmând a fi prezentaţi în scurt timp la gruparea roş-albastră.

Fundaşul central dorit de FCSB şi CFR Cluj

Conform sport.ro, FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru transferul lui Nikola Serafimov. Fundaşul central de 23 de ani a evoluat în ultimul sezon la MOL Fehervar, contractul său la gruparea din Ungaria urmând să expire în 2025.

După ce şi-a asigurat serviciile lui Syanbonga Ngezana, Gigi Becali este în căutarea unui alt fundaş central, pentru a-şi betona astfel apărarea.

Serafimov are cinci selecţii la naţionala Macedoniei de Nord, şi are o înălţime de 1,93, aceasta fiind principala calitate pe care Gigi Becali o caută în prezent la un fundaş central.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, nord-macedoneanul se află şi în vizorul celor de la CFR Cluj, după ce oficialii formaţiei au dezvăluit că mai mulţi jucători pot pleca din Gruia în această vară.

Nikola Serafimov este cotat la 450.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, şi în ultimul sezon, acesta a bifat 14 meciuri la MOL Fehervar, marcând un gol şi oferin o pasă decisivă.

Ce a declarat Mihai Stoica, despre fundaşul central care se află pe lista FCSB-ului

Mihai Stoica a anunțat că încă un fundaș central este dorit la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că este vorba despre un jucător internațional, care în prezent este convocat la echipa națională. Vicecampionii și-au asigurat deja serviciile lui Siyabonga Ngezana, stopper de 25 de ani.

Reclamă

Mihai Stoica a dezvăluit că pe lista FCSB-ului nu a fost niciodată Adrian Rus, și nici Robert Ivanov. De asemenea, managerul general al roș-albaștrilor susține că nici Sașa Ivkovic nu a fost o țintă pentru vicecampioni, deoarece acesta era greu de adus în Liga 1.

„Este un jucător internațional. Așteptăm să termine cu echipa națională. Numele lui Rus s-a vehiculat greșit, nu s-a discutat niciodată de el, cum nu s-a discutat nici de Robert Ivanov. Este un jucător străin, din străinătate.

Cu cel de la Baniyas, Sașa Ivkovic, nu s-a mai făcut nimic. E greu de motivat un jucător care vine din Emirate. Primul pas, i-am tăiat de pe listă pe cei care n-au jucat, al doilea pas, salariul, comisionul și suma de transfer. Acolo, la Ivkovic, nu s-a ajuns nici măcar la discuțiile astea inițiale, dar părea bun”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, reacţie despre transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB

Mihai Stoica a avut o reacţie clară despre transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit faptul că fundaşul central se pliază pe cerinţele lui Gigi Becali. MM a mai dezvăluit faptul că singura problemă a FCSB-ului este reprezentată de faptul că sud-africanul nu a mai evoluat până în prezent în Europa.

„Eram în competiţie cu alte cluburi. În perioada asta foarte multi agenţi trimit propuneri, prima dată triez jucătorii care n-au jucat în ultima vreme. Ngezana respectă portretul robot pe care l-a făcut Gigi. Vrea să construiască, nu vrea să câştige dueluri aeriene, când a vrut asta l-am adus pe Tamm, acolo mi-am făcut treaba cu Tamm, nimeni nu are cum să conteste asta. Din toţi, Ngezana a părut fotbalistul care are calitatea asta, viteză foarte bună.

E un transfer riscant pentru că nu a jucat în Europa, dar se pliază pe ce a vrut Gigi. Este profilul acela de jucător, picior drept. Mie mi-a plăcut. (despre sumă) Plătim bani pe el, dar nu discutăm de sume pentru că e confidenţialitate. Oaidă a costat 950.000, aşa că la Gigi sumele ăstea sunt obişnuite. Florin Vulturar s-a ocupat de acest transfer”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:04

„Tricolorii”, taxaţi de Marius Şumudică, după înfrângerea cu Belgia! Faza care l-a uluit: „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!”

16:54

Andy Murray ratează turneul de la Wimbledon după ce s-a operat la spate! Oficialii ATP au făcut anunțul

16:29

„Cel mai slab!” Dănuț Lupu, atac la adresa unui tricolor după Belgia – România 2-0! Nu s-a ferit de cuvinte și l-a făcut praf

16:11

„Îmi place!” Gigi Becali a dezvăluit numele tricolorului pe care l-ar transfera la FCSB! Mesaj direct după Belgia – România 2-0

15:50

Elveţia – Germania şi Scoţia – Ungaria (22:00) LIVE TEXT! Luptă strânsă pentru locul 3 din Grupa A de la EURO 2024

15:45

LIVE VIDEOCursa Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei este ACUM, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Cursă spectaculoasă la Barcelona

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și