Închide meniul

Încă un fundaș central la FCSB! Anunțul făcut de Mihai Stoica: „Așteptăm să termine cu echipa națională!”

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 13:36

Reclamă
Încă un fundaș central la FCSB! Anunțul făcut de Mihai Stoica: Așteptăm să termine cu echipa națională!”

Mihai Stoica anunță că doi jucători s-au accidentat după FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat că încă un fundaș central este dorit la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că este vorba despre un jucător internațional, care în prezent este convocat la echipa națională. Vicecampionii și-au asigurat deja serviciile lui Siyabonga Ngezana, stopper de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu se oprește cu transferurile, după ce s-a înțeles cu Siyabonga Ngezana și cu Alexandru Băluță. Gigi Becali vrea să-și betoneze defensiva, și astfel este în căutarea unui alt stopper.

Mihai Stoica a dezvăluit încă un fundaș central este dorit la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că pe lista FCSB-ului nu a fost niciodată Adrian Rus, și nici Robert Ivanov. De asemenea, managerul general al roș-albaștrilor susține că nici Sașa Ivkovic nu a fost o țintă pentru vicecampioni, deoarece acesta era greu de adus în Liga 1.

În cele din urmă, Mihai Stoica susține că FCSB este pe urmele unui stopper, care în prezent este angrenat în meciurile echipei sale naționale. Un răspuns va fi dat de acesta oficialilor roș-albaștrii în momentul în care va pleca de la lotul național.

Este un jucător internațional. Așteptăm să termine cu echipa națională. Numele lui Rus s-a vehiculat greșit, nu s-a discutat niciodată de el, cum nu s-a discutat nici de Robert Ivanov. Este un jucător străin, din străinătate.

Reclamă

Cu cel de la Baniyas, Sașa Ivkovic, nu s-a mai făcut nimic. E greu de motivat un jucător care vine din Emirate. Primul pas, i-am tăiat de pe listă pe cei care n-au jucat, al doilea pas, salariul, comisionul și suma de transfer. Acolo, la Ivkovic, nu s-a ajuns nici măcar la discuțiile astea inițiale, dar părea bun”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, reacţie despre transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB

Mihai Stoica a avut o reacţie clară despre transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit faptul că fundaşul central se pliază pe cerinţele lui Gigi Becali. MM a mai dezvăluit faptul că singura problemă a FCSB-ului este reprezentată de faptul că sud-africanul nu a mai evoluat până în prezent în Europa.

Eram în competiţie cu alte cluburi. În perioada asta foarte multi agenţi trimit propuneri, prima dată triez jucătorii care n-au jucat în ultima vreme. Ngezana respectă portretul robot pe care l-a făcut Gigi. Vrea să construiască, nu vrea să câştige dueluri aeriene, când a vrut asta l-am adus pe Tamm, acolo mi-am făcut treaba cu Tamm, nimeni nu are cum să conteste asta. Din toţi, Ngezana a părut fotbalistul care are calitatea asta, viteză foarte bună.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-am văzut, nu e un nivel foarte slab, e rapid. Am văzut jucători interesanţi. Doar ca e riscat ca nu a jucat în Europa pana la 26 de ani. E diferit faţă de jucătorii pe care i-am avut. Trebuie să obţinem permisul de şedere, nu sunt probleme, doar că durează 2 saptamani până să vină încoace şi i-am zis Vali fă ceva să plece în cantonament. Trebuie neapărat să facă deplasarea cu noi în Olanda. Nu am primit referinţe de la nimeni, nu am discutat cu nimeni.

E un transfer riscant pentru că nu a jucat în Europa, dar se pliază pe ce a vrut Gigi. Este profilul acela de jucător, picior drept. Mie mi-a plăcut. (despre sumă) Plătim bani pe el, dar nu discutăm de sume pentru că e confidenţialitate. Oaidă a costat 950.000, aşa că la Gigi sumele ăstea sunt obişnuite. Florin Vulturar s-a ocupat de acest transfer”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și