Închide meniul

Fundaşul dat afară de Gigi Becali de la FCSB în această vară a semnat cu o rivală din Liga 1

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2023, 14:18

Fundaşul dat afară de Gigi Becali de la FCSB în această vară a semnat cu o rivală din Liga 1

Gigi Becali, noi declaraţii xenofobe

Gigi Becali a oferit declaraţii la Palat / AntenaSport

Fundaşul dat afară de Gigi Becali de la FCSB în această vară a semnat cu o rivală din Liga 1. Este vorba de Sorin Şerban, cel care a fost prezentat oficial de cei de la Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Şerban a jucat doar două meciuri pentru FCSB în sezonul trecut al Ligii 1: cu FC Argeş şi cu Universitatea Cluj. Sorin Şerban (23 de ani) a mai jucta la Poli Iaşi în sezonul 2019 – 2020, sub formă de împrumut.

Fundaşul dat afară de Gigi Becali de la FCSB în această vară a semnat cu o rivală din Liga 1

Bine ai revenit în Copou, Sorin Șerban! Fundașul stânga în vârstă de 23 de ani va îmbrăca din nou tricoul alb-albastru după ce a mai fost legitimat la Poli în sezonul 2019-2020. Vine de la FCSB, liber de contract. Mult succes, Sorin!”, a fost mesajul postat de Poli Iaşi pe pagina oficială de Facebook, însoțită de o fotografie cu jucătorul și fularul lui Poli.

Gigi Becali a făcut curăţenie la FCSB

Gigi Becali a făcut o adevărată revoluţie la FCSB, după ce a pierdut titlul în faţa celor de la Farul. Printre numele cele mai importante care şi-au rezilita contractele sunt Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, Joonas Tamm, Boban Nikolov, Billel Omrani și Deian Sorescu.

Reclamă

„Haruţ probabil că va fi împrumutat, aşa îmi spusese Gigi. Suntem în discuţii şi să vedem ce jucători vor veni. Deciziile aparţin patronului şi nu are nicio importanţă ce cred alţii. El decide, el plăteşte şi la momentul ăsta urmărim jucători interesanţi.

Şi pe Cristea îl regret, şi pe Oaidă. Ei stăteau perete în perete cu mine în cantonament. Ştiu cum le sună ceasul, telefonul”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita. Patronul de la FCSB voia să-l transfere pe atacant la formaţia roş-albastră, însă pretenţiile financiare ale acestuia au fost mult prea mari. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că transferul acestuia a picat, însă a pus ochii pe un alt vârf din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali s-a reorientat, după ce a ratat transferul lui Arnold Garita. Patronul de la FCSB a confirmat interesul pentru Mamadou Thiam, atacantul celor de la U Cluj.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că are o altă ţintă în prezent, după ce şi-a luat gândul de la Garita. Mamadou Thiam, de la U Cluj, este atacantul dorit de Becali la FCSB, şi negociază deja cu „şepcile roşii”, fie pentru un transfer definitiv, fie pentru un împrumut al senegalezului.

Pe de altă parte, Becali a dat de înţeles că Andrea Compagno va rămâne la trupa roş-albastră, după ce se zvonise că este de vânzare în această perioadă de mercato.

„Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Ne interesează un alt jucător din România acum, de la o echipă mai de jos în clasament.

Îl avem pe Compagno, dar să fie și dublură. Să vedem, e un jucător din zona Clujului. Poate îl luăm împrumut, poate îl cumpărăm (n.r.- pe Thiam), vedem”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Mamadou Thiam evoluează la U Cluj din septembrie 2022, fiind transferat din Belgia, de la Oostende, liber de contract. Vârful senegalez de 28 de ani a bifat 33 de meciuri pentru „şepcile roşii”, în sezonul trecut, reuşind să marcheze 11 goluri, şi să ofere o pasă decisivă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și