Închide meniul

Fundaşul dorit de Gigi Becali este liber de contract! Varianta de rezervă pentru FCSB, după ce Boli a semnat cu Farul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 ianuarie 2023, 9:08

Fundaşul dorit de Gigi Becali este liber de contract! Varianta de rezervă pentru FCSB, după ce Boli a semnat cu Farul

Gigi Beclai poate da o lovitură pe piaţa transferurilor

Hepta

Fundaşul dorit de Gigi Becali este liber de contract. Fost campion cu CFR Cluj, Cestor a fost unul dintre fundaşii pe care Gigi Becali i-a dorit în trecut la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Becali a spus că a greşit că s-a luat după Mihai Stoica şi a ratat transferurile lui Andrei Burcă şi Mike Cestor, jucători ce au făcut istorie la CFR Cluj.

Gigi Becali ar putea da o lovitură neaşteptată pe piaţa transferurilor. Cestor a devenit liber de contract, după ce FC Argeş i-a reziliat contractul. După ce Kevin Boli a semnat cu Farul, Cestor poate fi o soluţie pentru Gigi Becali pentru a „betona” defensiva de la FCSB.

Fundaşul dorit de Gigi Becali este liber de contract

Clubul nostru și fotbalistul Mike Cestor au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Fundașul central congolez a îmbrăcat tricoul alb-violet în 17 partide, în toate competițiile. FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și îi dorește mult succes în activitatea profesională”, este comunicatul oficial emis de FC Argeș.

În momentul prezentării lui Bogdan Argeş Vintilă, Gigi Becali i-a reproşat lui Mihai Stoica ratarea transferurilor lui Cestor şi Burcă.

Reclamă

”O să mai vină doi fundași centrali. M-am luat după Meme, dar nu mai zic nimic. Îi aveam și pe Burcă și pe Cestor acum”, a spus Gigi Becali, în 2019.

Mike Cestor este cotat la 500 de mii de euro. Cestor a ajuns în urmă cu un an la FC Argeş, după ce s-a despărţit de CFR Cluj.

Gigi Becali a ratat transferul lui Kevin Boli

Gigi Becali l-a dorit în acest sezon pe Kevin Boli, însă fundaşul a decis să semneze cu Farul. Francezul a spus că îşi doreşte să ia titlu cu Hagi în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Kevin Boli s-a declarat fericit pentru faptul că a revenit la Constanța. Acesta speră ca formația lui Gică Hagi să câștige cât mai multe meciuri, însă nu se gândește, încă, la titlu.

„Sunt fericit că am revenit aici. Avem un obiectiv mare și sper că voi ajuta echipa. Sper că vom câștiga multe meciuri și ne vom antrena bine.

Să vorbim despre titlu e prea devreme, dar sper să câștigăm cât mai multe meciuri. De când am plecat, am urmărit echipa. A jucat foarte bine. Staff-ul și jucătorii sunt foarte buni.

Putem să facem ceva sezonul acesta. Fanii ne ajută, atunci când câștigăm, dar și când pierdem”, a declarat Kevin Boli, pentru Farul Constanța TV.

Recomandări
  • Fundaşul dorit de Gigi Becali este liber de contract
  • Becali l-a dorit cu insistenţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și