Închide meniul

Gabi Balint, despre motivul aducerii lui Elias Charalambous la FCSB: ”Știu de la cineva din zonă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2023, 8:50

Gabi Balint, despre motivul aducerii lui Elias Charalambous la FCSB: ”Știu de la cineva din zonă”

Elias Charalambous a făcut gluma zilei la FCSB

Gabi Balint a vorbit despre motivul aducerii lui Elias Charalambous la FCSB. Fostul jucător, ajuns la 42 de ani, va fi antrenorul din acte de la echipa la care Mihai Pintilii și Gigi Becali vor lua în continuare deciziile. Asta chiar dacă Mihai Stoica susținuse că cipriotul va avea mână liberă la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu există nici șanse 1% pentru mine (n.r. – ca Charalabous să facă totul la echipă). Chiar dacă s-ar întâmpla așa, nu aș mai putea să cred. Știi de ce s-a ajuns, până la urmă, la decizia asta? Știu de la cineva din zonă.

Gabi Balint, despre motivul aducerii lui Elias Charalambous la FCSB

Prima dată, patronul n-a vrut să-l aducă (n.r – pe Charalambous), pentru că a mers bine echipa și ar fi vrut să meargă pe mâna lui Pintilii. Dar pentru faptul că Federația a intervenit și a spus că nu se mai poate continua așa, un antrenor român nu mai putea aduce. S-ar fi supus unei amenzi și unei suspendări de doi ani.

Și atunci s-au gândit să aducă un antrenor străin pentru că nu o să-i facă nimeni nimic. Plus că el, venind de afară, nu o să spună nimeni că nu e antrenor principal, așa că s-a găsit soluția asta. S-a discutat cu el, practic asta s-a făcut. Pintilii va conduce tot, dar bineînțeles că patronul face schimbările și echipa, la fel ca până acum”, a spus Balint, citat de digisport.ro.

Mihai Stoica, declaraţii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii

Mihai Stoica a oferit declaraţii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Managerul general de la FCSB susţine că „Pinti” îşi dorea foarte mult să vină un antrenor cu licenţă PRO la trupa roş-albastră, pentru a scăpa de presiunea la care este supus.

Reclamă

„Va fi o colaborare fără fisură, pentru că Pintilii îşi dorea foarte mult să vină cineva. El oricum avea o presiune enormă şi a plătit pentru greşeli pe care nu le-a făcut. A fost suspendat doar ca Burchel să-şi arate muşchii.

Omul nu a dat indicaţii, a stat liniştit pe bancă, alţii stăteau la marginea terenului şi dădeau indicaţii. În fine, am îngropat securea, nici nu mai ştiu unde am îngropat-o”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, impresionat de Elias Charalambous

Mihai Stoica este impresionat de Elias Charalambous, noul antrenor al celor de la FCSB. Managerul general al vicecampioanei României are mare încredere în abilitățile tehnice ale cipriotului.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu știam pe cine aducem, dar nu știam ce impact va avea. Mâine, la conferința de presă, vă veți face o primă impresie. Este peste așteptări. Vine cu ceva nou, are aceeași filosofie pe care o avem și noi despre fotbal și nu doar că ne va ajuta, dar poate fi o mutare foarte importantă în lupta pentru titlu.

M-au impresionat cunoștințele sale ieșite din comun. Sunt foarte mulți antrenori nu tocmai interesați de fenomenul fotbalistic, care cred că este suficient să se concentreze strict pe problemele echipei pe care o antrenează. Dar în mod normal, dacă-ți respecți meseria, trebuie să te uiți la meciuri, așa înmagazinezi cunoștințe.

Elias se uită, ieri i-am spus că avem un jucător titular la Poli Iași – Gloria Buzău, numărul 7, pe Musi, și apoi mă întreba de ce nu joacă în partea stângă. I-am zis că deși acolo este poziția lui, îl folosesc oamenii unde au nevoie. E implicat și are ochi”, a precizat Mihai Stoica.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și