Închide meniul

Mihai Stoica, declaraţii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii: „Îşi dorea foarte mult să vină cineva!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2023, 16:48

Mihai Stoica, declaraţii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii: „Îşi dorea foarte mult să vină cineva!

Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre perioada dificilă prin care a trecut

Mihai Pintilii / Hepta

Mihai Stoica a oferit declaraţii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Managerul general de la FCSB susţine că „Pinti” îşi dorea foarte mult să vină un antrenor cu licenţă PRO la trupa roş-albastră, pentru a scăpa de presiunea la care este supus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous este noul antrenor cu licenţă PRO de la FCSB. Cipriotul va sta pe banca tehnică a roş-albaştrilor la meciul de luni, cu Sepsi, meci care va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica, declaraţii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii

Mihai Stoica a declarat că Elias Charalambous va colabora perfect cu Mihai Pintilii, în vederea pregătirii jucătorilor de la FCSB.

De asemenea, MM a mai declarat că Mihai Pintilii a fost supsendat fără un motiv întemeiat, deoarece nu a oferit indicaţii jucătorilor, ci doar a stat pe banca tehnică a roş-albaştrilor.

„Va fi o colaborare fără fisură, pentru că Pintilii îşi dorea foarte mult să vină cineva. El oricum avea o presiune enormă şi a plătit pentru greşeli pe care nu le-a făcut. A fost suspendat doar ca Burchel să-şi arate muşchii.

Reclamă

Omul nu a dat indicaţii, a stat liniştit pe bancă, alţii stăteau la marginea terenului şi dădeau indicaţii. În fine, am îngropat securea, nici nu mai ştiu unde am îngropat-o”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, impresionat de Elias Charalambous

Mihai Stoica este impresionat de Elias Charalambous, noul antrenor al celor de la FCSB. Managerul general al vicecampioanei României are mare încredere în abilitățile tehnice ale cipriotului.

„Eu știam pe cine aducem, dar nu știam ce impact va avea. Mâine, la conferința de presă, vă veți face o primă impresie. Este peste așteptări. Vine cu ceva nou, are aceeași filosofie pe care o avem și noi despre fotbal și nu doar că ne va ajuta, dar poate fi o mutare foarte importantă în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

M-au impresionat cunoștințele sale ieșite din comun. Sunt foarte mulți antrenori nu tocmai interesați de fenomenul fotbalistic, care cred că este suficient să se concentreze strict pe problemele echipei pe care o antrenează. Dar în mod normal, dacă-ți respecți meseria, trebuie să te uiți la meciuri, așa înmagazinezi cunoștințe.

Elias se uită, ieri i-am spus că avem un jucător titular la Poli Iași – Gloria Buzău, numărul 7, pe Musi, și apoi mă întreba de ce nu joacă în partea stângă. I-am zis că deși acolo este poziția lui, îl folosesc oamenii unde au nevoie. E implicat și are ochi”, a precizat Mihai Stoica, potrivit gsp.ro.

Elias Charalambous, prima reacție după ce a semnat cu FCSB

Elias Charalambous a oferit prima reacție după ce a semnat cu FCSB. Antrenorul cipriot al vicecampioanei României s-a declarat foarte entuziasmat de oportunitatea pe care a primit-o și speră să îndeplinească obiectivele echipei.

„Vă mulțumesc. Sunt bucuros să fiu din nou aici după 10 ani, într-adevăr. Să primesc o ofertă de la FCSB a fost extraordinar, deoarece este cel mai mare club din țară. A reușit multe lucruri în Europa și este foarte cunoscut peste tot în lume, are suporteri extraordinari, o istorie uriașă și nu regret că am acceptat să vin. Este o mare provocare pentru mine să fac parte din această echipă.

La nivel de limbă, îmi amintesc doar ”Ce faci?”. Glumesc. M-am simțit foarte bine în România, mi-am făcut prieteni buni aici și sunt foarte fericit că m-am întors. Sper să avem succes împreună, deoarece aceasta este provocarea mea aici”, a declarat Elias Charalambous pentru canalul oficial al clubului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și