Închide meniul

Gabi Balint îl ia „tare” pe Mihai Pintilii: „Școala e importantă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 12 ianuarie 2023, 21:32

Reclamă
Gabi Balint îl ia tare” pe Mihai Pintilii: Școala e importantă!”

Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, într-o conferință de presă / Antena Sport

Gabi Balint, fostul mare jucător al Stelei, îl ia „tare” pe Mihai Pintilii, antrenorul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul timp, s-a discutat amplu, în spațiul public, despre faptul că Mihai Pintilii o antrenează pe FCSB, deși nu deține licența PRO.

Gabi Balint îl ia „tare” pe Mihai Pintilii

Gabi Balint îl îndeamnă pe Mihai Pintilii să-și continue studiile la școala de antrenori, chiar dacă, până acum, a avut rezultate bune la FCSB, pe postul de antrenor principal.

„Școala de antrenori e foarte importantă, se învață lucruri bune. Sunt lectori care vin de afară, care te învață. Trebuie să studiezi! Nu merge doar «Am jucat fotbal, sunt aproape de jucători, mai facem două-trei grătare în timpul liber». Nu e suficient să ai doar experiență fotbalistică!

Nu poți să ai performanțe așa! Ai performanțe doar pe moment, stai așa, că sunt doar șapte meciuri (n.r. ale lui Mihai Pintilii ca antrenor la FCSB). Dacă duci echipa în play-off e o mare performanță? Au mai fost echipe în play-off, Sepsi, Mediaș, Clinceni.

Reclamă

Trebuie să vedem situația «a la longue». Așa sunt și jucători care explodează, apoi dispar. Croitoru, Prepeliță, au demonstrat, dar trebuie să demonstreze în continuare”, a declarat Gabi Balint, pentru digisport.ro.

Gabi Balint: „Școala e importantă!”

„Școala e importantă, trebuie să te documentezi permanent, sunt lucruri noi care apar și pe care trebuie să le știi. Nu poți să treci peste școală, trebuie să existe niște reguli.

Acești antrenori poate își doresc să ajungă afară, să antreneze. Dacă n-au licența PRO, nu pot să meargă în străinătate. Când eram eu, nu era licența PRO, dar am luat carnet de antrenor”, a mai spus Gabi Balint.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a „fenta” regulamentul FRF, cei de la FCSB l-au trecut antrenor principal, în acte, pe Leo Strizu, care e deținător de licență PRO.

În prezent, FCSB își dispută partidele considerate acasă pe stadionul „Arena Națională”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și