Închide meniul

Gabi Balint, amuzat de haosul de la FCSB: „Se driblează mai mult în afară decât pe teren!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 12 ianuarie 2023, 19:37 / Actualizat: 23 iulie 2023, 17:56

Gabi Balint, amuzat de haosul de la FCSB: Se driblează mai mult în afară decât pe teren!”

Gabi Balint a "distrus" doi jucători

Gabi Balint este legenda Stelei / Captură As.ro

Gabi Balint, fostul mare fotbalist al Stelei, s-a declarat amuzat de haosul de la FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a decis să nu-l ia pe Leo Strizu, antrenorul principal din acte, în cantonamentul din Antalya (Turcia).

Gabi Balint, amuzat de haosul de la FCSB

Fostul fotbalist s-a amuzat de modul în care FCSB „fentează” regulamentul FRF, care prevede ca antrenorul prinicipal să dețină licența Pro.

„Nu m-a surprins că FCSB a plecat în cantonament fără antrenorul cu licență. Știm că Leo Strizu nu făcea nimic. E curios că îi costa o mie și ceva de euro, o persoană în plus. Ca să nu dea naștere la atâtea probleme, cu școala de antrenori, cu licențele, puteau să-l ia.

E bine că Neubert are licență, face bine pregătirea, nu sunt probleme acolo. Nu e FCSB de vină, dacă poți să driblezi și știi să driblezi… se driblează mai mult în afară decât pe teren”, a declarat Gabi Balint, pentru digisport.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Leo Strizu

Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, a sărit în apărarea lui Leo Strizu, după criticile care i-au fost aduse.

„De ce să fie comică situația? Omul a știut unde merge și ce face. S-a dus acolo carnetul lui, nu el. El este un om foarte serios, a făcut ce i-a spus angajatorul. Nu a ieșit din porunca angajatorului. A stăpânului, cum îi place să-și spună (n.r. se referă la Gigi Becali).

Strizu e de respectat, nu de criticat. Când ai copii de crescut și o situație financiară mai proastă, faci compromisuri nemaipomenite. Mai ales că nu avea nicio implicare acolo, era doar cu carnetul.

Reclamă 4 / 0/3

De ce să fie criticat? Dacă Federația nu-l lasă pe Pintilii să învețe meseria… Lucescu și alții cum au învățat? Fiind fotbaliști, s-au apucat de antrenorat”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și