Închide meniul

Gabi Balint l-a analizat pe atacantul dorit de FCSB. Mesaj important pentru Gigi Becali: „Ratează foarte mult”

Alex Ioniță Publicat: 10 decembrie 2023, 9:04

Reclamă
Gabi Balint l-a analizat pe atacantul dorit de FCSB. Mesaj important pentru Gigi Becali: Ratează foarte mult”

Gabi Balint l-a analizat pe atacantul dorit de FCSB

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint l-a analizat pe atacantul dorit de FCSB. Legenda Stelei a vorbit despre jucătorul pe care Gigi Becali vrea să îl aducă în lotul pregătit de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre David Ankeye, de 21 de ani. Atacantul din Nigeria se află sub formă de împrumut la Sheriff Tiraspol, de la formația tunisiană Hammam Sousse. Chiar Gigi Becali a dezvăluit faptul că negocierile cu echipa de peste Prut se învârt în jurul sumei de 1,1 milioane de euro.

Gabi Balint l-a analizat pe atacantul dorit de FCSB. Fostul internațional a tras un semnal de alarmă

Gabi Balint, care a pregătit-o pe Sheriff Tiraspol în trecut, a dezvăluit faptul că Ankeye nu joacă pe stilul celor de la FCSB. Legenda clubului Steaua București a spus că l-a urmărit pe nigerian și a tras primele concluzii:

„Am înțeles că e un atacant înalt, care își creează multe ocazii. A fost în Tunisia în la o echipă din liga a doua și după a fost împrumutat la Sheriff.

El are o clauză de cumpărare de 100-200.000 de euro pe care Sheriff sigur o va activa și va cere apoi un milion, un milion și ceva pe el. 

Reclamă

El are nevoie de pase multe, ratează foarte ușor. El nu e pe stilul FCSB cu centrări. Marchează puțin, ratează foarte mult”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

David Ankeye a jucat, până în momentul de față, 24 de partide pentru cei de la Sheriff Tiraspol. A marcat în total 8 goluri și a oferit 2 pase decisive în toate aceste meciuri.

În momentul de față, atacantul de 21 de ani este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai jucat pentru: Sido FC și Hammarby, iar în cele din urmă a ajuns la Hammam Sousse, echipă care l-a împrumutat la Sheriff Tiraspol.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de peste Prut îl va achiziționa pe tânăr la finalul acestui împrumut, iar mai apoi, cel mai probabil, va lua în considerare vânzarea acestuia.

Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye

Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye. Atacantul a fost propus mai multor echipe, iar CFR Cluj a făcut şi ea o ofertă pentru atacantul nigerian.

Potrivit playsport.ro, Ankeye va pleca mai mult ca sigur în iarnă de la Sheriff Tiraspol, însă Gigi Becali va duce o luptă serioasă pentru a-i obţine semnătura.

Ankeye a fost urmărit în ultima perioadă de scouterii mai multor cluburi, iar referinţele pe care le are sunt unele pozitive.

Cel mai probabil, Sheriff Tiraspol se gândeşte că poate face o afacere foarte bună cu vânzarea nigerianului, care este urmărit de mai multe cluburi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și