Închide meniul

Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye! Mai multe echipe şi-l doresc, una fiind CFR Cluj!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 decembrie 2023, 8:36

Reclamă
Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye! Mai multe echipe şi-l doresc, una fiind CFR Cluj!

Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye

David Ankeye (primul din stânga), alături de colegii de la Sheriff Tiraspol / Profimedia Images

Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye. Atacantul a fost propus mai multor echipe, iar CFR Cluj a făcut şi ea o ofertă pentru atacantul nigerian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit playsport.ro, Ankeye va pleca mai mult ca sigur în iarnă de la Sheriff Tiraspol, însă Gigi Becali va duce o luptă serioasă pentru a-i obţine semnătura.

Concurenţă uriaşă pentru atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Ankeye

Ankeye a fost urmărit în ultima perioadă de scouterii mai multor cluburi, iar referinţele pe care le are sunt unele pozitive.

În vârstă de 21 de ani, Ankeye este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1 milion de euro. El aparţine de echipa tunisiană ES Hammam Sousse, dar Sheriff Tiraspol şi-ar fi manifestat deja intenţia de a-l transfera definitiv în această iarnă pentru 300.000 de euro.

Cel mai probabil, Sheriff Tiraspol se gândeşte că poate face o afacere foarte bună cu vânzarea nigerianului, care este urmărit de mai multe cluburi.

Reclamă

Gigi Becali a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, înaintea derby-ului cu FCSB: „Dacă facem asta, nu avem nicio şansă”

Gigi Becali a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, înaintea derby-ului cu FCSB, ce va avea loc în această seară, de la ora 20:00, în format live text pe as.ro.

Finanţatorul liderului e pregătit să trimită pe teren o echipă care să paseze mult în faţa rivalei cu care Becali e convins că se va lupta pentru titlul de campioană din acest sezon.

„Cu CFR-ul o să facem de o să jucăm fotbal. Știu eu dinainte? Se poate întâmpla orice, se știe. Am văzut CFR-ul cu Craiova. Cu ei ne batem la campionat.

Reclamă 4 / 0/3

E echipă puternică. Hai, mă, ce i-a bătut Craiova. A dat gol Craiova, nu i-a bătut. I-a făcut țăndări. Stăteau numai la ei în teren. Joci acasă și să stea numai la tine, în jumatea ta.

E echipă foarte puternică CFR-ul. Se poate întâmpla orice cu ei. Dacă nu pasăm cu ei… CFR-ul e echipă pe care trebuie s-o pasezi. Să pasezi, să pasezi, să pasezi. Sunt jucători foarte puternici. Acuma un singur lucru au hibă: sunt mai în vârstă. Trebuie să îi pasezi ca să le iei vlaga. Dacă nu pasezi, te iei la luptă cu CFR-ul, n-ai nicio șansă”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a spus că echipa sa merge cu gândul la victorie în partida din Gruia. Charalambous a spus că jucătorii trebuie să se gândească la fanii echipei.

„Știm că avem un meci mare în fața noastră. CFR Cluj este o echipă bună, mai ales acasă. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte. Cred în jucătorii mei, au calitate, chiar dacă nu am jucat foarte bine în ultimele meciuri. Nu trebuie să uităm ce au făcut în acest sezon, că au reușit să ajungă pe primul. Mâine trebuie să arătăm din nou că putem juca bine.

Cred foarte mult în calitatea jucătorilor mei. Și ei știu că pot face mai mult. Nu vreau să se simtă datori față de mine, dar fanilor trebuie să le ofere ceva, pentru că ei au fost mereu alături de echipă.

Nu vom spune niciodată înaintea unui meci că ne gândim la egal. Dacă stabilim ca egalul să fie obiectivul, atunci vom putea obține cel mult un egal. Ne dorim să câștigăm toate meciurile”, a spus Elias Charalambous înainte de CFR Cluj – FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 11:36 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Patru neutralizări în 13 tururi 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și