Închide meniul

Gabi Balint, mesaj genial prin care l-a distrus pe Gigi Becali, după titlul pierdut de FCSB

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2023, 0:45

Gabi Balint, mesaj genial prin care l-a distrus pe Gigi Becali, după titlul pierdut de FCSB

Gabi Balint, mesaj genial prin care l-a distrus pe Gigi Becali

Gabi Balint, în timpul unei emisiuni / AS.ro

  • Gabi Balint, mesaj genial prin care l-a distrus pe Gigi Becali
  • Farul a câștigat titlul în fața celor de la FCSB

Gabi Balint a avut un mesaj genial prin care l-a distrus pe Gigi Becali, după titlul pierdut de FCSB. Echipa lui Gică Hagi s-a impus la Ovidiu, cu 3-2 și a obținut primul titlu din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După fluierul de final, Gabi Balint a postat un mesaj pe Facebook care a adunat mii de aprecieri în numai câteva zeci de minute.

Gabi Balint, mesaj genial prin care l-a distrus pe Gigi Becali

”Așa a vrut Dumnezeu!”, e mesajul lui Gabi Balint, care a făcut aluzie la faptul că Gigi Becali a invocat Divinitatea în mai multe rânduri, înaintea anumitor meciuri importante din acest sezon.

Reclamă

Pentru Gigi Becali, este o nouă lovitură. FCSB a pierdut titlul pentru al optulea an consecutiv. Roș-albaștrii au fost la mâna lor, înaintea duelului de la Ovidiu, unde au și condus cu 2-0. Farul a întors însă rezultatul și i-a furat titlul lui Becali.

Reclamă

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul – FCSB 3-2

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul – FCSB 3-2. Cel mai în formă jucător de la FCSB a fost extrem de dezamăgit după ce echipa sa a pierdut titlul în penultima etapă.

„E foarte mare dezamăgirea. De la 2-0 s-a făcut 3-2. Au meritat victoria. Sunt foarte supărat, îi felicit. Au condus tot campionatul. Ne pare rău că ne-am apropiat şi am căzut pe final„, a spus Florinel Coman după ce Farul a învins FCSB cu 3-2.

Farul e noua campioană a României, după victoria cu 3-2 în faţa celor de la FCSB. Echipa lui Gică Hagi a fost condusă cu 2-0, dar a avut o revenire fabuloasă şi a câştigat derby-ul.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a început tare la Ovidiu şi a condus cu 2-0 după golurile marcate de Şut, cu un şut superb de la distanţă, în minutul 9, şi de Compagno, din faţa porţii, în minutul 17. Gazdele au început să preseze, iar bucureştenii au avut o bară, prin Compagno, în minutul 40, însă insistenţa Farului a dat roade în minutul 42, când Mateus Santos a înscris cu o lovitură de cap, la o greşeală a portarului Târnovanu.

În partea secundă Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr- centrare a lui Casap. În continuare s-a jucat pe contre, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 85, prin Louis Munteanu, aducând titlul în vitrina Farului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat