Închide meniul

Gabi Balint știe în ce campionat ar putea juca Darius Olaru și Florinel Coman: „Li se potrivește!”

Viviana Moraru Publicat: 14 februarie 2024, 15:36

Reclamă
Gabi Balint știe în ce campionat ar putea juca Darius Olaru și Florinel Coman: Li se potrivește!”

Gabi Balint știe în ce campionat ar putea juca Darius Olaru și Florinel Coman

Darius Olaru și Florinel Coman/ Hepta

Gabi Balint știe în ce campionat ar putea juca Darius Olaru și Florinel Coman. Fostul internațional a declarat că La Liga li s-ar potrivi vedetelor de la FCSB, însă susține că cei doi mijlocași mai au de muncit până să prindă un transfer de vis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman și Darius Olaru sunt unii dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, liderul campionatului. Olaru este golgheterul Ligii 1, având 14 goluri înscrise. Coman este pe locul secund în topul golgheterilor, cu zece reușite.

Gabi Balint știe în ce campionat ar putea juca Darius Olaru și Florinel Coman

Gabi Balint le-a transmis un mesaj superb lui Florinel Coman și Darius Olaru. Fostul internațional le dorește celor doi să evolueze în Spania, fiind de părere că fotbalul din La Liga este unul tehnic, care li s-ar potrivi perfect.

De asemenea, Gabi Balint a mai declarat că cei doi sunt cei mai buni jucători din campionatul românesc, în acest moment, dorindu-și ca aceștia să prindă un transfer de senzație în străinătate.

„Eu le doresc tuturor, nu numai Coman sau Olaru, să ajungă în Spania. E un campionat superb, un fotbal tehnic, cred că li se potrivește. Ce să le zic, le urez mult succes, încă mai au de tras.

Reclamă

E adevărat, cei doi jucători sunt cei mai buni la ora actuală din campionatul nostru. Eu cred că toți își doresc să plece, nu pot decât să le țin pumnii”, a declarat Gabi Balint, conform sport.ro.

Gigi Becali, ofertă şoc de 5 milioane de euro pentru Coman din Argentina

Gigi Becali a anunţat că a avut o ofertă şoc de 5 milioane de euro pentru Florinel Coman din Argentina. Coman i-a dezvăluit şi echipa care era dispusă să îi achite clauza de reziliere lui „Mbappe de România”.

Gigi Becali l-a băgat imediat în şedinţă pe Coman şi i-a spus să nu accepte ofertă pentru că va prinde un transfer la o echipă mare din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am avut pe Florinel Coman o ofertă de 5 milioane de euro. Era clauza lui. Acum 3 zile! El mi-a zis: «Băi nea Gigi, ce zici dumneata, eu aia fac!».

L-am pus să îmi spună echipa. Era o echipă din Argentina. I-am zis: «Florinele, ai familie, apartament, eșți în creștere de formă. Poți pleca la o mare echipă din Europa! De ce să pleci și să îți blestemi zilele în Argentina?» .

Mi-a zis că oricum luase decizia. El are 5 milioane de euro clauză. M-a rugat să-i pun o clauză mai mică atunci când a prelungit contractul. Lui Olaru i-am pus mai mare, 20 de milioane de euro, el mai are 3 ani de contract”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și