Închide meniul

Gigi Becali, ofertă şoc de 5 milioane de euro pentru Coman din Argentina: „Acum 3 zile! De ce să-ţi blestemi zilele acolo?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2024, 0:14

Reclamă
Gigi Becali, ofertă şoc de 5 milioane de euro pentru Coman din Argentina: „Acum 3 zile! De ce să-ţi blestemi zilele acolo?!

Gigi Becali, ofertă şoc de 5 milioane de euro pentru Coman din Argentina

Gigi Becali şi Florinel Coman / Colaj Hepta

Gigi Becali a anunţat că a avut  o ofertă şoc de 5 milioane de euro pentru Florinel Coman din Argentina. Coman i-a dezvăluit şi echipa care era dispusă să îi achite clauza de reziliere lui „Mbappe de România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a băgat imediat în şedinţă pe Coman şi i-a spus să nu accepte ofertă pentru că va prinde un transfer la o echipă mare din Europa.

Gigi Becali, ofertă şoc de 5 milioane de euro pentru Coman din Argentina

Eu am avut pe Florinel Coman o ofertă de 5 milioane de euro. Era clauza lui. Acum 3 zile! El mi-a zis: «Băi nea Gigi, ce zici dumneata, eu aia fac!». 

L-am pus să îmi spună echipa. Era o echipă din Argentina. I-am zis: «Florinele, ai familie, apartament, eșți în creștere de formă. Poți pleca la o mare echipă din Europa! De ce să pleci și să îți blestemi zilele în Argentina?» .

Mi-a zis că oricum luase decizia. El are 5 milioane de euro clauză. M-a rugat să-i pun o clauză mai mică atunci când a prelungit contractul. Lui Olaru i-am pus mai mare, 20 de milioane de euro, el mai are 3 ani de contract”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a vorbit din nou de Andrea Compagno

Gigi Becali a vorbit din nou de Andrea Compagno! Declaraţiile patronului FCSB-ului vin după ce Darius Olaru a spus că italianul i-ar fi putut ajuta pe „roş-albaştri” cu Sepsi.

Gigi Becali a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care a renunţat la Compagno a fost că nu voia să îi prelungească înţelegerea. Andrea Compagno avea contract cu echipa lui Gigi Becali până în vara acestui an, dar FCSB avea opţiune de prelungire pentru alţi doi ani.

Dacă-l mai ţineam (n.r: pe Compagno), trebuia să-i fac din nou contract. Ce rost avea? Am luat 120.000 de euro, sunt bani. Sunt unii jucători care se întreabă de ce-i dau. Mi-e frică, că dacă-i am, îi bag. Dacă nu ştii cu mingea, nu joci.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuia să-i fac al doilea contract, cu 25.000 de euro pe lună. Am salvat 75.000 de euro, plus am luat 120.000 de euro. Nu mai sunt bani? Eu zic că sunt.

(n.r. despre faptul că FCSB nu a avut soluţii pe bancă la meciul cu Sepsi) Nu erau soluţii pentru că eu nu mai iau jucători aşa. Dacă iau aşa cum s-a luat la altă echipă, care credea că a luat cine ştie ce vedete… nu dau nume, în niciun caz nu e vorba de Rapid. Dacă luăm doar aşa vedete, nu mai iau aşa. Aţi văzut azi că nu aveam bancă. La meciul următor o să vedeţi că avem bancă, Luis Phelipe, Baba Alhassan”, a declarat Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și