Închide meniul

Gabi Balint, verdict după transferul lui Marian Aioani la Rapid. S-a convins după suma primită de Gică Hagi: „Nu știe!”

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 20:09

Reclamă
Gabi Balint, verdict după transferul lui Marian Aioani la Rapid. S-a convins după suma primită de Gică Hagi: Nu știe!”

Gabi Balint, verdict dur pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB

Gabi Balint / AntenaSport

Gabi Balint a dat un verdict după transferul lui Marian Aioani la Rapid. Fostul internațional s-a declarat surprins de faptul că Gică Hagi a primit o sumă mică în schimbul portarului titular al campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Aioani a ajuns la Rapid în această perioadă de mercato, în schimbul sumei de 400.000 de euro. Acesta a fost adus în Giulești pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan, portar care a plecat la Atletico Madrid, în schimbul sumei de 400.000 de euro.

Gabi Balint, verdict după transferul lui Marian Aioani la Rapid. Ce a spus despre Gică Hagi

Fostul internațional este de părere că Gică Hagi nu știe să negocieze și că acceptă sume mult prea mici pentru jucătorii săi. Totodată, Gabi Balint a menționat faptul că „Regele” ține prea mult la jucătorii săi și renunță la bani, pentru a le asigura binele acestora.

”Hagi știe să antreneze, dar nu știe să negocieze. Ține prea mult la jucători și, pentru că le dorește binele, renunță la bani. Va fi o pierdere pentru Farul, deși Buzbuchi a arătat că e capabil să facă lucruri bune.

Mi se pare că prea ușor a renunțat la Aioani. Rapid a făcut o afacere bună”, a spus Gabi Balint, la digisport.ro.

Reclamă

Marian Aioani a fost adus de Gică Hagi la Farul Constanța în vara anului 2021, de la Chindia Târgoviște. De la momentul respectiv a adunat 103 meciuri pentru campioana României, în care a primit 113 goluri. În momentul de față este cotat la suma de 1,5 milioane de euro.

Gică Hagi s-a decis după plecarea lui Marian Aioani la Rapid.

Antrenorul campioanei a ales cine va fi noul titular din poarta campioanei, pentru ultimele luni rămase din actualul sezon de Liga 1.

Campioana României l-a vândut pe Marian Aioani la Rapid pentru suma de 400.000 de euro. Giuleștenii l-au adus pe goalkeeper-ul care a câștigat campionatul cu Farul pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan, care a semnat cu Atletico Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Reprezentanții de la Farul Constanța au anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, faptul că Alexandru Buzbuchi și-a prelungit contractul pe încă 2 ani cu formația antrenată de Gică Hagi.

„`Marinar` încă doi ani ! Alexandru Buzbuchi și-a prelungit contractul până în vara anului 2026. Dublu campion al României, câștigător al Cupei României, `Buzu` este născut la Constanța și este un produs al Academiei Hagi”, au anunțat oficialii campioanei, prin intermediul contului oficial de Facebook.

Buzbuchi este unul dintre cei mai vechi oameni din lotul echipei lui Gică Hagi. A fost promovat de la Academia Hagi și a debutat în Liga 1 în anul 2012. De la momentul respectiv a adunat 113 partide pentru actuala campioană a României, în toate competițiile.

Alături de Farul Constanța a câștigat 2 titluri de campion și o Cupă a României. Este de notat faptul că două dintre aceste trofee au fost câștigate în perioada în care formația se numea „Viitorul Constanța”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și