Închide meniul

Gică Hagi s-a decis după plecarea lui Marian Aioani la Rapid. Cine va fi noul titular din poarta campioanei

Alex Ioniță Publicat: 24 ianuarie 2024, 16:47

Reclamă
Gică Hagi s-a decis după plecarea lui Marian Aioani la Rapid. Cine va fi noul titular din poarta campioanei

Gică Hagi, discurs războinic înainte de Farul - FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi s-a decis după plecarea lui Marian Aioani la Rapid. Antrenorul campioanei a ales cine va fi noul titular din poarta campioanei, pentru ultimele luni rămase din actualul sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României l-a vândut pe Marian Aioani la Rapid pentru suma de 400.000 de euro. Giuleștenii l-au adus pe goalkeeper-ul care a câștigat campionatul cu Farul pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan, care a semnat cu Atletico Madrid.

Gică Hagi s-a decis după plecarea lui Marian Aioani la Rapid. Alexandru Buzbuchi și-a prelungit contractul cu Farul Constanța

Reprezentanții de la Farul Constanța au anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, faptul că Alexandru Buzbuchi și-a prelungit contractul pe încă 2 ani cu formația antrenată de Gică Hagi.

„`Marinar` încă doi ani ! Alexandru Buzbuchi și-a prelungit contractul până în vara anului 2026. Dublu campion al României, câștigător al Cupei României, `Buzu` este născut la Constanța și este un produs al Academiei Hagi”, au anunțat oficialii campioanei, prin intermediul contului oficial de Facebook.

Buzbuchi este unul dintre cei mai vechi oameni din lotul echipei lui Gică Hagi. A fost promovat de la Academia Hagi și a debutat în Liga 1 în anul 2012. De la momentul respectiv a adunat 113 partide pentru actuala campioană a României, în toate competițiile.

Reclamă

Alături de Farul Constanța a câștigat 2 titluri de campion și o Cupă a României. Este de notat faptul că două dintre aceste trofee au fost câștigate în perioada în care formația se numea „Viitorul Constanța”.

I-a părăsit pe „marinari” în anul 2020, pentru a semna cu Gaz Metan Mediaș, dar s-a întors la echipa „Regelui” în vara anului 2022. În momentul de față este cotat la suma de 200.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2016. La momentul respectiv, site-ul menționat anterior îl cota la suma de 600.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, criticat după transferul lui Marian Aioani la Rapid

Gică Hagi a fost criticat după transferul lui Marian Aioani la Rapid. La scurt timp după ce Horaţiu Moldovan a plecat la Atletico Madrid, giuleştenii l-au prezentat pe fostul portar al campioanei Farul Constanţa.

Suma plătită de rapidişti a ridicat semne de întrebare, iar Gică Craioveanu consideră că Farul a greşit când l-a cedat pe Aioani la un adversar din campionat, fiind de părere că o astfel de mutare îi scade din valoare clubului de la malul mării.

„Pentru Rapid este o mutare foarte bună, este un portar care are experiență și care mi-a plăcut foarte mult. Este un portar bun, cu personalitate, iar pentru Rapid este o achiziție enormă. Dar Farul nu înțeleg cum l-a lăsat să plece, ținând cont că trage la play-off și la cupele europene. Este greu să ții un jucător care vrea să plece la un club poate mai mare pe un salariu mai mare.

Să te desprinzi în așa scurt timp de jucători importanți, ție ca și club îți scade valoarea. Eu n-aș fi vândut, mai ales la un adversar direct.

Eu cred că e clubul (n.r. Farul) care a vândut cel mai mult în ultimul an și pe cei mai mulți bani. Cred că e pasul corect pentru Aioani. Sper ca Rapid să fie în lupta pentru titlu, ca să fie campionatul frumos”, a declarat Gică Craioveanu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și