Închide meniul

Gabi Balint, verdict dur pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu are faţă de titlu! Nu se poate bate aşa!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2024, 10:27

Reclamă
Gabi Balint, verdict dur pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu are faţă de titlu! Nu se poate bate aşa!

Gabi Balint, verdict dur pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB

Gabi Balint / AntenaSport

Gabi Balint a dat un verdict dur pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB. Fostul internaţional român a spus că echipa lui Bergodi nu poate emite pretenţii la titlu în acest moment,

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocul Rapidului din derby-ul cu Universitatea Craiova l-a dezamăgit pe Gabi Balint, care a spus că echipa lui Bergodi nu are nicio şansă la titlu în condiţiile date.

Gabi Balint, verdict dur pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB

Rapid nu are față de titlu, a arătat prea puțin, trebuia să urce cu fundașii laterali, a fost o echipă rezervată (n.r. cu Universitatea Craiova). A lăsat totul pe cei 3 jucători din față. Doar la gol a fost altfel, când Hromada a apărut bine din spate.

Nu se poate bate la titlu așa. Rezultatul e firesc. Craiova a dominat o parte din joc, a avut unele ocazii, dar ambele echipe au fost confuze. Mă așteptam la mai mult de la meciul acesta”, a spus Gabi Balint la digisport.ro.

Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Echipa lui Bergodi, pas greşit în lupta la titlu. FCSB s-a distanţat la 12 puncte

Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Echipa lui Bergodi a pierdut două puncte mari în lupta la titlu cu FCSB. Înaintea derby-ului de la finalul săptămânii, FCSB are un avans de 12 puncte în frntea clasamentului.

Reclamă

Alexandru Mitriţă a deschis scorul la Craiova, cu o execuţie din interiorul careului. Rapid a egalat în a doua repriză prin Hromada.

Gazdele au marcat primele la Craiova, în minutul 30, atunci când Bancu a centrat de pe partea stângă, iar Alexandru Mitriţă a fost omul potrivit la locul potrivit catapultând balonul în plasă. În startul reprizei secunde tot Mitriţă a ratat o şansă uriaşă, în minutul 47, trimiţând puţin pe lângă poartă la o greşeală a defensivei giuleştene. După numai două minute Hromada a egalat, înscriind primul său gol pentru Rapid, din faţa porţii, la pasa lui Ermal Krasniqi.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și